HIMPUNAN TESTIMONI KEPEREMPUANAN

Semenjak 2 hari ni banyaknya testimoni yang disharekan oleh pengguna shaklee yang telah membeli dari saya.. Semuanya hal-hal keperempuanan… Ni dia testimoni tu…


1) Kawan ni mempunyai masalah jangkitan saluran kencing. Doktor telah memberi ubat melalui bahagian sulitnya. Namun tidak ada sebarang perubahan. Maka beliau pun google mengenai masalah ini.. Didapati khasiat bawang putih mampu membantu. Dan banyak pula yang rekomen produk Shaklee… Maka beliau pun belilah GARLIC COMPLEX dari saya.. Katanya lepas makan tu ok dah…. Dah habis sebotol, die order lagi dgn vitalea…;)



 2) Masalah kitaran haid tidak teratur memang merunsingkan, apalagi kalau dah kawen dan ingin menimang cahaya mata.. Begitulah keadaan seorang kawan.. Hasil pembacaan dari Blog saya, beliau buat order GLA COMPLEX… Katanya lepas 2 minggu makan, period datang dah.. sebelum ni dah 3 bulan tak datang-datang.. Pastu bonus pula, kulit dah tak kering… Hmmm bonus dari vitamin e dlm GLA tu…



3) Yang kegita ni memang saya pun excited sikit.. Lepas pengambilan alfalfa dan ESP, ibu ini telah mendapati payudaranya menjadi tegang.. Kena beli bra baru katanya, bra lama tak selesa dah… Hah, hebatkan!!!



4) Last but not least, untuk hari ni la, lagi period tak teratur dan nak preggy… Sis ni makan SET KESUBURAN.. memang terus datang period dan pastu dah regular dah.. Cuba belum preggy lagi, masih memujuk suami untuk makan set kesuburan lelaki….



5) Ah nak tambah 1 lagi lah.. memandangkan bulan ni promo ostematrix

Tadi jumpa kawan petronas…
katanya dia dah boleh memasak tanpa rasa sakit2 tangan. menjahit pun dah boleh…
Sebelum ni macam sakit, macam tak terangkat ‘ladle’.. NAk menjahit jari rasa sakit2…
Sekarang, lepas 4 hari makan OSTEMATRIX, sudah ok…. Syukur2..

credit


********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Testimoni – Anak jarang selesema dan bertambah selera makan

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.*

Anak anda di taska sering sakit?Selsema..Tau ajer lah bila budak-budak dah bercampur-campur…Seorang sakit, lepas tu berjangkit ke budak-budak yang lain. Seorang kawan saya mengadu, dia pening kepala sebab almost every month anak dia demam atau selsema sebab berjangkit dengan budak-budak lain di taska. Dan setiap bulan jugaklah dia terpaksa ambil cuti. Bos pun mula masam muka…
Untuk anda yang mengalami masalah yang sama, saya sarankan anda mencuba MealShake sebagai supplement untuk anak anda. Rasanya sedap..Vanila! Makan macam tu je pun sedap :)
Apa kata Shaza Shaari,

Just nak share sms customer mealshake Shaklee malam tadi…

“die(anak)dah jarang selsema kak,alhamdulillah la…kalau tak setiap minggu berhingus.selera makan die pun bertambah.tu la inshaAllah kalau azza pregnant nanti nak try produk Shaklee ni….”-thanks Nur Faharazah Mohd Haris~sebelum ni azza risau baby girl dia payah nak makan n kerap selsema.tapi sejak campurkan mealshake dlm susu dia,baby amaliya dah lalu makan n jarang selsema.alhamdulillah…”,)

Apakah khasiat Mealshake ini?

1. Kalori

Ada 120 kalori dalam Meal Shake Shaklee. Jika anda membuat ‘shake’ dengan susu rendah lemak, kalorinya sekitar 240 kalori. Jika anda mencampurkan mealshake dengan ‘whole milk’ anda akan mendapatkan kalori sekitar 330 kalori.

2.Lemak

Mealshake Shaklee hanya mengandungi 0.5 g lemak , sebelum ditambah susu. 

3.Karbohidrat

Ada 23gm karbohidrat  dalam 1 / 4 cawan Mealshake. Untuk satu bahagian mengandungi 3gm serat. Ada 18gm gula dalam satu hidangan Mealshake. Apabila susu ditambah, tahap karbohidrat dan gula akan meningkat.

4.Protein

Untuk 1 / 4 cawan,  campuran Mealshake mengandungi 7gm protein. Selepas anda mencampurkannya dengan susu, kandungan protein akan meningkat secara signifikan. Dalam beberapa kes, akan berlipat ganda, bergantung pada jenis susu anda tambah.


5.Vitamin

 Mealshake mengandungi 12 vitamin penting. Untuk setiap satu hidangan, anda akan mendapatkan ,  25 peratus vitamin A, 30 peratus vitamin B6, 20 peratus vitamin B12, 30 peratus vitamin C, 10 peratus vitamin D, 35 peratus vitamin E, 30 peratus daripada thiamin, 10 peratus riboflavin, 35 peratus niacin, 35 peratus folat, biotin 35 peratus dan 30 peratus asid pantotenat.


6.Mineral

Ada 11 mineral penting yang ditemui dalam campuran Mealshake. Untuk satu hidangan, anda akan mendapat  20 peratus kalsium, 35 peratus daripada besi, 15 peratus daripada fosforus, 25 peratus daripada magnesium, 30 peratus zinc, 35 peratus daripada selenium, 35 peratus copper, 35 peratus manganese dan 35 peratus molibdenum. Satu bahagian juga mengandungi 80mg natrium dan 275mg kalium.
_______________________________________________________________________________ 
 
credit

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Testimoni : Set Triple M

Kandungan Set Tripple M
~ Vitalea with Iron Formula
~ B Complex
~ Vitamin C
~ Alfalfa Complex
~ OsteMatrix
~ Energizing Soy Protein (ESP)

Siapa yang perlukan Set Tripple M

Set ini digalakkan kepada:
* Si ibu yang ada masalah penyusuan,
* Si ibu yang nak mula menyimpan stok,
* Si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan
* Si ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.

Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari… maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau kekurangan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

Jom kita lihat apa kata Testimoni pengguna Set Triple M:

 

 
 

Sesungguhnya perjalanan penyusuan setiap ibu adalah berbeza-beza. Ada yang smooth je perjalanannya..ada yang tercabar dan nak stop di tengah jalan ..ada yang terus berusaha dan mencari jalan untuk memastikan mereka berjaya menyusu bayi tersayang sehingga 2 tahun atau lebih! icon smile Testimoni : Set Triple M

Yang pasti yakinlah usaha ibu-ibu semua ada ganjarannya. Insya-Allah!

credit…

********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Testimonial: Masalah Colon Inflammation Semakin Pulih Dengan Shaklee

 

“Alhamdulillah setelah hampir 2 thn sakit dan keluar masuk hospital, jumpa pakar pun pakar tak tau apa puncanya keadaan saya makin sihat. Terima kasih pada beeha yang banyak bantu saya dari segi consultation dan juga moral support. Bulan lepas adalah bulan paling kritikal di mana saya kehilangan 2kg berat badan, full blood count teruk dan setiap kali buang besar akan keluar darah. rasa dah nak give up. makan ubat, makan supplement, jumpa pakar mcm tak jadi apa. prestasi keje makin merudum.

Then sy cuba rawatan alternatif. dan Alhamdulillah banyak sangat perubahannya. Dugaan Allah nak bagi. Beeha selalu pesan, Allah tak duga hambaNya yang tak mampu nak hadapi sme tu.

Terima kasih lagi sekali pada beeha, hati saya terbuka nak cuba produk Shaklee sebaik sahaja selepas solat masa awal tahun aritu. saya dah lama perhati beeha promote produk shaklee, cuma memerhati. tapi tak tau mcm mana lepas solat Asar tu saya tergerak nak tanya beeha tentang produk utk detoks atau bersihkan usus saya ni. beeha suggest Herblax. lepas tu saya tanya tentang produk yg boleh bantu utk naikkan selera makan, nak pulihkan balik kulit saya yg kering dan kasar mcm kertas pasir ni. mcm2 la saya tanya dan produk2 di atas tu tadi sme saya beli. dari trial pack terus amik fullpack.

kesannya ada, tapi agak slow. tapi

ESP mmg sangat best. saya perasan
1. kulit saya yg kering dan menggelupas ni makin elok,
2. tumit yang dah mula pecah dan cantik licin,
3. breast tegang,
4. punggung anjal.

encik husband ingat saya pregnant. tapi tak leh nak pregnant lagi buat masa ni cause consume high dose drugs dari pakar. =( pendek kata saya dah tak rasa body saya mcm plywood lagi lurus depan belakang. di tambah plak dgn GLA, kulit sy nmpak moist je.

aktiviti pagi saya bermula seawal 4.30pagi, sejak amik Ostematrix sebelum tido saya takde masalah nak bangun, takde dah rasa sakit2 badan. kalau tak dlu bangun pagi pun rasa nak nangis. rasa mcm nak merangkak turun dari katil. smenya effect dari masalah usus sy tu. doctor dah warning awal2 bnyk implikasi dari sakit tu.

lepas breakfast saya amik Vita c, Vitalea n B Complex aktiviti harian berjalan lancar, kurang letih. berfikir pun relaks je walaupun keje dah penuh satu meja. memang rasa sgt berbeza.

saya masih lagi memerlukan bantuan Herblax utk membuang air besar, sebab kelemahan pada pergerakkan usus. jadi masih setia dgn herblax.

panjang sangat dah ni. saya berhenti dlu ye. apa2 pun saya sangat happy dipertemukan dengan SHAKLEE. =)

1) bagaimana saya dapat penyakit yg saya hidapi skang ni
2) simptom
3) rawatan apa yg pernah saya cuba
4) kenapa makan bnyk supplement
5) sgt berkesan ke dgn usaha yg pernah saya cuba
saya kurang pasti bagaimana sakit ni datang, yang boleh saya katakan ia bermula dengan sakit di bahagian abdomen (bawah area perut). sakit yg amat sangat seperti contraction nak beranak, sakit akan datang lebih kurang 5-10min sekali.

simptom :
sakit perut (gastrik), badan sangat lemah, sakit di bahagian sendi, hilang selera, sembelit dan diikuti dgn cirit, najis berdarah atau darah keluar ketika buang air besar.

rawatan yg sy pernah cuba :
berjumpa doc pakar – pernah consume steroid dan skang on PENTASA 2g sehari, penah buat scope dari atas dan bawah pernah drip masuk air dan antibiotik (sy tak ingat namanya) dan berjumpa pengamal perubatan Islam. juga consume produk shaklee.

kenapa amik supplement bnyk? berikut adalah penjelasan saya dan saya rasa ia sesuai utk badan saya selepas saya buat experimen utk badan sendiri.. =)

# saya makn herblax utk elakkan sembelit.
bila sembelit kuman akan membiak dlm usus dan akan mengakibatkan cirit birit dan mungkin akan keluar darah apabila kuman sgt aktif. lg 1 bila sembelit, angin dlm perut dan usus x boleh keluar. tu yg menjadi faktor gastrik dan sakit kepala serta perut rasa kembung. lg 1 bila tak leh membuang toksik akan terkumpul dlm usus dan kemudian akan diserap semula dlm darah. jadi akan timbul masalah kulit kusam, badan letih dan masalah2 lain.

# saya amik esp utk supply protein pd badan.
protein yg cukup akan bantu penyerapan vitamin berlaku dgn lbh baik kan.

# saya amik jg vita c, vitalea, b complex utk supply balik vit yg x cukup dlm badan
memandangkan hb sya rendah dan kurang mkn sbb hilang selera.

# sy amik Ostematrix utk bekalkan kalsium
sebab sejak sakit sy x boleh minum susu. susu buat lg mudah cirit melainkn susu kambing.

# saya jugak ada amik alfalfa utk kesihatan dlaman.
2 thn badan terbiar tanpa penjagaan dan pemakanan sempurna. dan baru2 ni saya amik gla pulak.

sesiapa yg ada masalah usus, daya serapan mmg lambat. jd tindak balas pd supplement mungkin amik masa. jgn putus asa. teruskn consume vit2 tu sme.

kesan dari rawatan dan usaha:

Alhamdulillah bnyk kurangnya berbanding 2 thn yg lalu.
usaha selagi mampu guna kepakaran doc dan ubat2nya + supplement + bantuan perawat islam bila mana perlu.

apa2 pun usaha. insyaAllah ada penyelesaian. tiada sakit yg tiada ubat melainkan mati. wallahua’lam.”

Ini ialah perkongsian dari Puan Farah yang mengalami Colon Inflammation.

Produk yang digunakan:

credit

 
 

************************************************************************************************************************ Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Testimoni : Meal Shakes


 


Salam…


Puan Shima adalah salah seorang customer saya dan baru-baru ini beliau telah memperkenalkan Meal Shakes kepada anak beliau yang berusia lebih kurang setahun lebih. Sebelum ini anak Puan Shima sering mengalami masalah selsema dan kerap juga demam. Alhamdulillah setelah memperkenalkan hampir sebulan ini feed back yang saya dapat iaitu anak Puan Shima jarang dijangkiti selsema…Alhamdulillah. Oh ye, di dalam Meal Shakes kita sediakan protein + semua jenis vitamin lengkap di dalamnya so sangat sesuai untuk anak-anak yang susah menelan pil. Meal Shakes juga boleh diambil oleh orang dewasa terutama bagi ibu menyusu badan yang punya kekangan kewangan bagi menggantikan ESP.

MEAL SHAKES

544 gram

Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
• Sarapan segera yang berkhasiat
• Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
• Hidangan segera untuk para atlet
• Kudapan menarik pada bila-bila masa
• Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.

credit…

********************************************************************************* Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Testimoni SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Assalamualaikum semua

Ramai yang nak tau kan.. keberkesanan SHAKLEE COLLAGEN POWDER…haaa hari ni yana nak tepek beberapa testimoni SCP ni.. jom..

Apa kandungan yang ada dalam collegen ni????

Apa itu kolagen?Kolagen merupakan protien yang paling banyak terdapat di dalam tubuh manusia. Malah, iaa menyumbang kepada kira-kira 75 % berat dalam tahap kulit yang sihat seperti yang dilaporkan dalam Skin Research dan Technology, 2006. Tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa yang sihat.


Sebab dan Kesan Kehilangan kolagen
Semakin usia meningkat, kolagen di dalam badan semakin berkurang. Pengurangan kolagen menyebabkan pembentukan kedutan dan munculnya tanda-tanda penuaan lain seperti:
(1)kulit berkedut, kering dan melayut
(2) kuku rapuh dan tidak kukuh
(3) rambut nipis kerana keguguran


Risau ini berlaku kepada anda? Jangan bimbang kerana pengambilan kolagen daripada makanan tambahan membantu anda mengatasi masalah ini. Ini kerana pengambilan makanan tambahan kolagen dapat menggantikan kolagen yang hilang.


Satu kajian yang dilakukan oleh beberapa saintis (Wang et al, 2002) menunjukkan kehilangan kolagen juga boleh menjejaskan kesihatan tulang-tulang dan sesendi kita. Ini kerana kolagen membentuk 90 % protien matriks tulang-tulang ( Ken et al., 2001) dan 2/3 tulang rawan artikular dewasa (David , 2001).


Memperkenalkan Shaklee Collagen Powder



Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000 mg proprietari Red Snapper Scale (RSS) Collagen. Kolagen ini merupakan kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah.


Apa istimewanya Shaklee Collagen Powder ni?


>>Kolagen Shaklee adalah sangat ringan kerana mempunyai 1,000 dalton berat molekul. Ini memudahkan proses penyerapan ke dalam badan dan dapat membantu kepada peningkatan sisntesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.


>>Tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstark kerang, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.


Fungsi-Fungsi Bahan Utama Dalam Shaklee Collagen Powder


1) Red Snapper Scale ( Sisik Ikan Merah)
Sisik ikan merah ialah satu sumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi dan pencermaran yang lebih kecil berbanding dengan kolagen binatang.



2) Ekstrak biji benih Camellia Japonica
-mengandungi asid Oleik iaitu sejenis emolien kulit dan pelembab kulit. Ia juga berfungsi sebagai anti oksida semulajadi isoflavon yang dapat membantu mengurangkan radikal bebas.



3) Ekstrak Pfaffia
Pffafia juga digelar sebagai ginseng Brazil yang bila digabungkan dengan ekstrak biji Benih Camellia Japonica dapat menyokong pembentukkan kolagen dan asid hialuronik. Dengan kemampuannya untuk mengikat jumlah air yang besar, asid hialurinik memainkan peranan penting dalam menghidrat tisu badan dan membuatkan kulit lembut, lembab dan rata



4) Elastin dari kolagen ikan
Elastin dapat mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama kolagen untuk kulit yang tegang, gebu dan anjal


5) Vitamin C dan vitamin B
Vitamin C-menggalakkan pengeluran kolagen dan melawan radial bebas yang merosakkan kulit kita
Vitamin B-terlibat dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protien untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan untuk pengeluran kolagen dalam sel.



6) Ekstrak kerang
Glukosamina daripada ekstrak kerang adalah penting dalam sintesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakan sesendi dan melembabkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata


7) Lactobasilus acidophilus
Lactobasilus acidophilus-sejenis bakteria baik yang membantu untuk mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen



Produk ini telah diuji keberkesanannya…Ia sangat mengujakan…Apa yang penting, semua bahan yang digunakan untuk formulasi kolagen ini dari sumber semulajadi, bukan sintetik..

 
credit

Berminat ingin mencuba
 

********************************************************************************* Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Testimoni : Meal Shakes

Klik untuk perbesarkan gambar

Salam…

Puan Shima adalah salah seorang customer saya dan baru-baru ini beliau telah memperkenalkan Meal Shakes kepada anak beliau yang berusia lebih kurang setahun lebih. Sebelum ini anak Puan Shima sering mengalami masalah selsema dan kerap juga demam. Alhamdulillah setelah memperkenalkan hampir sebulan ini feed back yang saya dapat iaitu anak Puan Shima jarang dijangkiti selsema…Alhamdulillah. Oh ye, di dalam Meal Shakes kita sediakan protein + semua jenis vitamin lengkap di dalamnya so sangat sesuai untuk anak-anak yang susah menelan pil. Meal Shakes juga boleh diambil oleh orang dewasaterutama bagi ibu menyusu badan yang punya kekangan kewangan bagi menggantikan ESP.
 MEAL SHAKES 
544 gram
Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.  

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saia di 0128844580 atau klik untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse