Hilangkan Letih Tambahkan Tenaga Segera Dgn Performance Drink

Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Hidrasi menyebabkan badan seseorang menjadi lesu dan kurang bertenaga. Minuman penambah tenaga (isotonic) memang familiar dalam dunia kesukanan kerana mengandungi elektrolit yang menambah tenaga. Tetapi di Shaklee, Shaklee telah merumuskan formula Performance Drinknya agar dapat khasiatnya dapat dinikmati oleh setiap peringkat umur pengguna.


Keistimewaan Performance drink berbanding minuman isotonic yang terdapat di kedai-kedai yang selalu kita minum bila letih bersukan, bekerja, rasa tak sihat adalah performance drink dirumus khas supaya mengandungi lebih banyak elektrolit yang mampu menyalurkan lebih banyak tenaga dalam badan.



Performance Drink yang lazat & menyegarkan badan ini tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan. Jadi, sesuai untuk semua peringkat umur sebab kandungan gula rendah & mengadungi sedikit natrium supaya tubuh boleh menyerap air dengan lebih pantas jadi anda pun berasa kurang dahaga.


Performance Drink Terbaik Untuk Anda Yang

1. Yang banyak menggunakan tenaga seperti, berkebun dll

2. Yang bekerja di bawah panas matahari

3. Yang aktif bersukan

4. Yang berpuasa (ambil masa sahur dan berbuka)

5. Ibu yang menyusukan anak

6. Yang kurang minum air

7. Yang selalu sakit kepala

8. Yang rasa badan tak sihat atau memang dah demam

9. Orang Dewasa & kanak-kanak yang Cirit birit

10. Kanak-kanak yang demam

11. Yang takde selera makan (elakkan hidrasi) dll

 ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan

pengedar anda untuk lebih lanjut.


credit

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Kenapa ESP SHAKLEE sangat best???


 


Ok bila cerita tentang ESP atau lebih dikenali sebagai ENERGIZING SOY PROTEIN,saya nak kongsi sikit pengalaman minum ESP ni.Walaupun baru 6 bulan mengamalkannya,rasanya sangat berbeza sebelum consume ESP nih.Nak tau kenapa?Jengjengjeng…hehe..Sebab sekarang ni saya still bf my hero harraz..so bila minum tu memang cepat cik b bengkak..best tau..hihi..Lagipun kulit pn cantik,kulit kaki yang merekah tu pn hilang..
Ok jom kita baca apa kelebihan ESP ni :-

  • Sbb PROTEIN ADALAH MAKANAN TERPENTING UNTUK TUBUH MANUSIA. Tubuh badan kita terdiri daripada proteinseperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma, antibody, enzim, hormone, haemoglobin dan sel-sel. Keseluruhan sel-sel (anggaran jumlahnya 60 trillion) yang membentuk tubuh badan, semua bergantung kepada protein untuk menjalankan fungsinya seperti membina sel-sel baru, menggantikan tisu-tisu badan yang lama/tua dengan tisu-tisu yang baru, menggantikan tisu-tisu yang rosak/cedera dengan tisu-tisu yang baru.
  • APA yg BEST tentang ESP ? Merupakan sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian. Berasakan tumbuh- tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol dan TERBUKTI SECARA KLINIKAL dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya untuk kehidupan yg aktif, di samping membantu mengekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dan fungsi enzim dan hormon yang sempurna. ESP juga membantu mengekalkan paras gula yang normal dalam darah. Kandungan lemak dlm ESP sangat minum iaitu (1gm) dan tanpa laktosa di mana kadar penghadaman yang tinggi dan diserap terus ke dalam darah. Dan plg penting tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet, mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga.
  • Kelebihan ESP dalam menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan berseri, membantu hilangkan parut jerawat di muka, memberi tenaga berpanjangan, menjadikan badan semakin sihat dan kurang letih, menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur, cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan. ESP juga menyokong kesihatan imunisasi badan, mengawal paras kolesterol dan menyokong kesihatan jantung dan prostat.
  • Pengambilan ESP bersama suplemen-suplemen lain amat membantu dalam meng’optimum’kan kadar penyerapan nutrien suplemen-suplemen tersebut ke dalam tubuh kita .. senang kata, kesan pengambilan vitamin/mineral akan lebih efektif bersama pengambilan ESP (reason : baca point nombor satu tu semula)

CREDIT

    ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
    Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse