Shaklee Advanced Joint Health TabletShaklee Advanced Joint Health Tablet

Shaklee Advanced Joint Health Tablet
SEMENANJUNG MYR SABAH/SARAWAK 0 MYR

Item Name Shaklee Advanced Joint Health Tablet
Price MYR
Description
SILA EMAIL/SMS/WHATSAPP UNTUK HARGA


Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

Available Stock ADA
Misc Place extra thumbs/images of product here

IBU SELALU SAKIT-SAKIT SENDI

KESIHATAN SENDI

Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair2 sonivia (bendalir yg melicinkan sendi2) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal

SAKIT SENDI DAN KETIDAKSELESAAN
semakin usia meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. tekanan fizikal yg berterusan dan bebanan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan dan menyebabkan ketidakselesaaan sendi dan pergerakan terbatas

bagi jutaan orang yang mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membongkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar.

jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif, pencegahan awal boleh menjadikan sendi anda sihat pada masa yang akan datang. sama ada anda menghidapi sakit sendi atau tidak, adalah penting bagi anda mendapatkan nutrisi sendi seiiring dengan peningkatan usia.
ADAKAH ANDA INGIN KEKAL SIHAT DAN BEBAS BERGERAK???

BERITA BAIK!!!
anda boleh mengekalkan sendi-sendi yang kuat, fleksibel, dan mudah dengan
Advanced Joint Health Tablet
“The Natural Way To Keep You Moving”
A Unique, Patent-pending and Fast-acting Boswellia Extract

 
BAGAIMANA IA BERKESAN???

 
 
Shaklee Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara

 
Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

 
SENTIASA SELAMAT
– 100% berasaskan sayur2an
– kaplet mudah ditelan
– bebas gluten

 
SENTIASA MESRA ALAM
– botol yg dikitar semula
– pembungkusan yang bebas bisfenol-A (BPA)
 

CREDIT

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Jom atasi masalah SENDI dan TULANG dengan ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (AJHT) SHAKLEE

Bagaimana AJHT ini dapat mengurangkan dan mengatasi masalah SAKIT SENDI ni..
 
 
 
( 1 ) Menyokong keselesaan sendi
Estrak Boswellia menghalang pembentukkan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi
(2) Bertindak sebagai kusyen
Estrak jagung membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan  kusyen sendi & memelihara tulang rawan
(3) Memelihara tisu penyambung yang sihat
     zink, tembaga, mangan & vit c membekalkan sokongan nutrien  untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan & struktur terhadap sendi
jadi kawan kawan..
jangan biarkan sakit sendi ni menghalang dari kita untuk bergerak bebas. PENCEGAHAN AWAL ADALAH SANGAT SANGAT PENTING. sama ada kita menghidap sakit sendi ataupun tidak, penting bagi kita mendapatkan nutrisi sendi seiring dengan peningkatan usia 
 
 
credit

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

SAKIT SENDI?? ouchhhhh sakitnyeee

image di atas ni adalah sedikit info berkenaan dengan Penyakit Sendi atau nama saitifiknya adalah Osteoporosis.

Kita jangan ambil mudah dalam hal penyakit sendi ni. Ye.. mungkin ada yang beranggapan sakit sendi hanya menyerang orang2 berumur.. tapi jangan tak tau.. kita yang muda muda baru 20 an ni pun boleh diserang penyakit sendi ni tau…

punca punca penyakit sendi ni kalau korang nak tau adalah antaranya :-

  • kesakitan ringan yang mungkin disebabkan oleh terseliuh atau ligamen atau otot yang terkoyak. mungkin disebabkan oleh aktiviti yang berat, mengangkat barang2 yang berat, postur badan yang tidak betul, kecederaan atau pergerakkan yang tidak betul
  • Berat badan yang berlebihan
  • Kecederaan ( Kemalangan/bersukan atau sebagainya)
  • Sakit dari pangkal saraf
  • Penyakit Tulang 
  • Ketumbuhan 
  • Jangkitan kuman dan sebagainya

Sakit yang berulang ulang ini boleh mencacatkan sendi. Sendi boleh menjadi buruk dan langsung tidak boleh digunakan lagi. Bila sakit itu berulang, ia boleh mencacatkan fikiran. Fikiran yang mengalami gangguan kerana kesan sakit yang tiada kesudahan boleh meragut kesenangan hidup. Juga boleh mencacatkan fungsi hidup. Lebih teruk..ia menghalang kebebasan untuk melakukan aktiviti rekreasi bersama anak dan suami serta keluarga tercinta. 

Jadi jangan pandang ringan dengan penyakit sendi ni ye kawan kawan.

sayangi la diri sendiri kalau bukan diri kita sendiri…

credit
 
 

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Kelebihan Advanced Joint Health Tablet

Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.
 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi-sendi sihat dalam 3 cara:

1. Menyokong keselesaan sendi

Ekstrak Boswellia – menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialah asid boswelik yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. Ia menyokong kesihatan sendi dengan menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.

 

2.Bertindak sebagai kusyen

Ekstrak Jagung – membantu mengekalkan tulang rawan
Ekstrak jagung membekalkan satu sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan. Glukosamina adalah blok binaan utama bagi membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sendi.
Banyak kajian menunjukan supplement ekstrak jagung dapat menggalakan kelenturan, pergerakan bebas dan menjadikan sendi lebih fleksible dan kajian mengesyorkan yang supplement ekstrak jagung dapat menyumbang kepada kesihatan sendi dalam jangkamasa yang panjang.



3. Memelihara tisu penyambung yang sihat

Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C – nutrien penting dalam kesihatan sendi
Membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
 
 
 
 

 

**********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Hilangkan Kesakitan Sendi Dengan Advanced Joint Health Tablet

Advanced Joint Health Tablet
Pengenalan Mengenai Sendi.
· Sendi-sendi merupakan hubungan antara tulang yang memberikan sokongan dan membantu pergerakan kita seharian.
·        Sendi terdiri daripada rawan (bahagian yang lembut), ligament, tendon dan cecair sinovia (dikenali sebagai pelincir) yang memberikan keselesaan dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal.
·        Apabila usia meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Ini menyebabkan ketidakselesaan sendi-sendi.

· Pengambilan Advanced Joint Health Tablet mampu melega dan membantu masalah seperti:
· Sakit Belakang
· Tengkuk
· Lutut
· Pergelangan Tangan
· Kaki
· Bahu
· Siku
· Dr. Jamie McManus (Pakar Klinikal Shaklee) berkata, kesan pengambilan Advanced Joint Health Tablet dapat dilihat/dirasai seawal 5 hari selepas penggunaan. Ini membuktikan kajian amat penting sebelum tu produk diguna pakai.
Advanced Joint Health Tablet Membantu Dalam 3 Cara:
1. Menyokong Keselesaan Sendi:
Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.
2. Bertindak Sebagai ‘Kusyen’:
Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan.
3. Memelihara Tisu Penyambung Yang Sihat:
Zinc, copper, manganese dan vitamin C merupakan nutrient penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrient untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhadap sendi.
Siapa Yang Memerlukan Advanced Joint Health Tablet
 
Fakta Tambahan Menarik:
· Orang muda seawal 30-an juga ada mengalami masalah sendi.
· Kadang-kala masalah ini tidak disedari hinggalah ia sampai pada tahap yang serius.
 
credit…

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse