Testimoni Turun 20kg Dengan Set Slimming Shaklee

Alhamdulillah…Alhamdulillah….Alhamdulillah….Hari yang cukup  tenang dan cukup – cukup ceria..Terasa sangat – sangat bersyukur dengan kurniaan Allah yang tak pernah kurang walau sikit pun…Alhamdulillah….

testi turun 20kg3

Hari ni saya nak cerita lagi tentang SET SLIMMING SHAKLEE, rasanya ramai lagi yang tak tahu yang SHAKLEE ni ada set untuk kurus dan kurangkan berat badan, so teruskan membaca ye…

 

Sebelum tu mari kita tengok testimoni mereka yang telah Berjaya turunkan berat badan dengan Set Slimming Shaklee

 

 

STEP 1 – DETOX

 

set detox

 

 

Detox atau proses buang adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah segala nutrien yang baik dapat diserap oleh badan pada tahap yang optimum dan proses pembakaran lemak akan lebih mudah. Oleh sebab itu, kunci asas untuk penurunan berat badan yang betul adalah dengan detox. Apakah produk yang sesuai untuk detox?

 

 

Anda boleh memilih sama ada Alfafa/Herba-Lax/Fiber untuk detox anda. Bagi mereka yang mempunyai masalah sembelit anda dinasihatkan untuk consume Herba-Lax. Bagi mereka yang tidak mempunyai masalah sembelit bolehlah consume Alfafa atau Fiber mengikut bajet anda. Herba-Lax dan Fiber TIDAK DIGALAKKAN diambil oleh ibu yang breastfeeding ye. Jangan risau, anda yang breastfeeding masih boleh mengambil Alfafa selain fungsinya sebagai MILK BOOSTER. Antara ketiga-tiga produk ni, Fiber adalah yang paling powerful setanding dengan harganya la kan dan Alfafa adalah yang paling slow.

 

STEP 2 – FAT EMULSIFIER/ BAKAR LEMAK

6c916-lecithin

 

 

Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak. Lecithin dinamakan ‘pengemulsi semulajadi ‘ kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Dalam erti kata lain, ia menyebabkan lemak terapun dalam darah dan seterusnya mencegah lemak daripada melekat pada dinding membrane. Lecithin tidak boleh dihasilkan sendiri oleh badan tetapi ianya diperlukan oleh badan.

 

STEP 3 – PROTEIN

 

esp n inch loss

 

Kenapa perlu protein dalam proses pengurangan berat badan? Protein diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme badan, meningkatkan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Protein juga membantu memelihara otot dalam badan kita. Perasan tak ada orang yang berat badan turun tapi badan FLABBY (menggeleber). Orang yang macam ni, yang turun tu bukan berat tapi mereka ini telah kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.  So pilihan protein anda adalah CINCH SHAKE atau ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP). 

 

Cinch Shakes

Merupakan campuran Proprietari Protein dengan Leusina yang bebas laktos, rendah glisemik dan terdiri daripada soya bukan GMO. Cinch Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan.

•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa
anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang
dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

 

Energizing Soy Protein (ESP)

Merupakan Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu dan  sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

 

Khasiat Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
proses menanam hinggalah saat pemprosesannya

 

Gabungan ketiga-tiga produk ini akan membantu anda untuk mendapatkan berat badan yang ideal. Yang penting perlu jaga pola pengambilan makanan anda. Makan makanan yang seimbang, bersenam jangan lupa walaupun hanya dengan berjalan kaki. Anda juga disarankan mengambil 2-3 liter air kosong sehari untuk memudahkan proses toksin dan penyerapan vitamin yang diambil.

 

 

Bagaimana hendak mendapatkan produk-produk seperti di atas?

 

Hubungi saya segera:

 

Your Shaklee Independent Distributor
Hasheena♥ SMS | Call : 019-8668615/0128844580♥ Shaklee ID :869586

 

credit

*********************************************************************************

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee

Advertisements

SET KURUS SHAKLEE

Set Kurus Shaklee seperti yang anda tengok kat atas ini adalah antara SET KEGEMARAN mereka yangnak KURUS, Nak MAINTAIN BERAT BADAN, yang nak BUANG TOKSIN, BUANG LEMAK, PERUT BUNCIT pendek kata kegemaran mereka2 yang SUKA SIHAT & CANTIK.. Dengan harga yang sangat berpatutan untuk penggunaan 2-3 bulan set ini sangat2 berbaloi. Ye lah dah la vitamin semulajadi, HALAL & selamat pulak tu..tak macam kebanyakkan produk2 kurus yg berada di pasaran yg mana kebiasaannya memberikan kesan yg sangat cepat tapi jangka masa panjang tiada siapa yg boleh agak kesannya…isk2…harap2 uols tak salah pilih produk kesihatan ye.
6c916-lecithin
bcafb-image2958576
f1e4a-image23502693
Ok berbalik pada set diet selamat ini ia terdiri daripada 3 jenis vitamin yg mana masing2 mempunyai tugas berat secara berasingan:
  • Herb-Lax – adalah sebagai pencuci usus yg mana sifatnya menggalakkan tindakan pembersihan lembut terbukti secara klinikal utk digunakan oleh tubuh kita & selamat utk kesan jangka masa panjang. Juga di kenali sebagai ‘julap” asli..Siapa rajin amalkan Herb-Lax ni perut boleh kempis tau..Sangat sesuai buat mereka yg kerap sembelit
  • Lecithin – di ekstrak dari kacang siya organik NON GAMO. Dalam set kurus ini ia berfungsi sebagai agen MEMBAKAR LEMAK & KOLESTROL. Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah juga bagus untuk mempertingkatkan daya ingatan.
  • Alfalfa Complex – antara produk Shaklee paling saya gemari. Ia di hasilkan dari Alfalfa yg di tanam secara organik bebas bahan kimia spt pestisid, herbasid. Juga di kenali sebagai ” RAJA SEGALA TUMBUHAN”. Paling istimewa Shaklee hanya menggunakan DAUNNYA sahaja dalam penghasilan Alfalfa Complex. Ia merupakan agen detoks paling sempurna yg mana mampu mengeluarkan segala jenis toksin dalam badan. ( bagi pesakit SLE, G6PD sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)
So apa tunggu lagi..jom dapatkan set ini dari saya dengan harga di bawah RM150..Ramai dah cuba dan hasilnya memang mengancam. Nak kurus kenalah amalkan secara konsisten di samping lakukan sedikit senaman. Kawal nilai kalori setiap kali makan. Bukan tak payah makan cuma kawal sahaja nilai kalorinya.

Testimoni Turun 20kg Dengan Set Slimming Shaklee

Assalamualaikum…

Alhamdulillah…Alhamdulillah….Alhamdulillah….Hari yang cukup  tenang dan cukup – cukup ceria..Terasa sangat – sangat bersyukur dengan kurniaan Allah yang tak pernah kurang walau sikit pun…Alhamdulillah….

Hari ni saya nak cerita lagi tentang SET SLIMMING SHAKLEE, rasanya ramai lagi yang tak tahu yang SHAKLEE ni ada set untuk kurus dan kurangkan berat badan, so teruskan membaca ye…
Sebelum tu mari kita tengok testimoni mereka yang telah Berjaya turunkan berat badan dengan Set Slimming Shaklee


STEP 1 – DETOX
Detox atau proses buang adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah segala nutrien yang baik dapat diserap oleh badan pada tahap yang optimum dan proses pembakaran lemak akan lebih mudah. Oleh sebab itu, kunci asas untuk penurunan berat badan yang betul adalah dengan detox. Apakah produk yang sesuai untuk detox?

Anda boleh memilih sama ada Alfafa/Herba-Lax/Fiber untuk detox anda. Bagi mereka yang mempunyai masalah sembelit anda dinasihatkan untuk consume Herba-Lax. Bagi mereka yang tidak mempunyai masalah sembelit bolehlah consume Alfafa atau Fiber mengikut bajet anda. Herba-Lax dan Fiber TIDAK DIGALAKKAN diambil oleh ibu yang breastfeeding ye. Jangan risau, anda yang breastfeeding masih boleh mengambil Alfafa selain fungsinya sebagai MILK BOOSTER. Antara ketiga-tiga produk ni, Fiber adalah yang paling powerful setanding dengan harganya la kan dan Alfafa adalah yang paling slow. 
STEP 2 – FAT EMULSIFIER/ BAKAR LEMAK

Lecithin berfungsi sebagai pemecah lemak. Lecithin dinamakan ‘pengemulsi semulajadi ‘ kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Dalam erti kata lain, ia menyebabkan lemak terapun dalam darah dan seterusnya mencegah lemak daripada melekat pada dinding membrane. Lecithin tidak boleh dihasilkan sendiri oleh badan tetapi ianya diperlukan oleh badan.
STEP 3 – PROTEIN

Kenapa perlu protein dalam proses pengurangan berat badan? Protein diperlukan untuk membantu meningkatkan metabolisme badan, meningkatkan perkembangan otot, mengawal nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Protein juga membantu memelihara otot dalam badan kita. Perasan tak ada orang yang berat badan turun tapi badan FLABBY (menggeleber). Orang yang macam ni, yang turun tu bukan berat tapi mereka ini telah kehilangan otot. Otot penting untuk meningkatkan metabolisme badan bagi pembakaran lemak.  So pilihan protein anda adalah CINCH SHAKE atau ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP). 
Cinch Shakes
Merupakan campuran Proprietari Protein dengan Leusina yang bebas laktos, rendah glisemik dan terdiri daripada soya bukan GMO. Cinch Shakes sangat enak dan merupakan cara yang berkhasiat untuk membantu dalam mengekalkan otot perlu dan memberikan anda rasa puas semasa menurunkan berat badan. 
•    Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa
      anda menurunkan berat badan
•    Kaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang
      dan puas
•    Tinggi serat dengan enam gram bagi setiap hidangan

Energizing Soy Protein (ESP)
Merupakan Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu dan  sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.
Khasiat Shaklee ESP:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya
Gabungan ketiga-tiga produk ini akan membantu anda untuk mendapatkan berat badan yang ideal. Yang penting perlu jaga pola pengambilan makanan anda. Makan makanan yang seimbang, bersenam jangan lupa walaupun hanya dengan berjalan kaki. Anda juga disarankan mengambil 2-3 liter air kosong sehari untuk memudahkan proses toksin dan penyerapan vitamin yang diambil.
Bagaimana hendak mendapatkan produk-produk seperti di atas? 
 Hubungi saya segera:

Your Shaklee Independent Distributor
Hasheena
 SMS | Call : 019-8668615/0128844580 Shaklee ID :869586


credit

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

TESTIMONI SET KURUS

Tunggu apa lagi hubungi saya untuk dapatkan set kurus shaklee hari ini juga…

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

SET KURUS SHAKLEE

Assalamualaikum  kawan-kawan…
Nak tahu tak cara kawan-kawan diet atau cara kawan-kawan kurangkan berat badan?
1) Adakah kawan-kawan skip salah satu hidangan anda
2) Adakah kawan-kawan hanya makan satu atau dua kali sehari?
3) Adakah kawan-kawan makan tidak tentu masa dan tunggu lapar baru nak makan?
Jika diet kawan-kawan ada seperti di atas, maknanya cara kawan-kawan untuk mengurangkan berat badan adalah tidak berkesan.
Ini adalah kerana, jika kawan-kawan nak kurus, kawan-kawan hendaklah makan sekurang-kurangnya 5 kali sehari.
1) Sarapan
2) Snek pagi
3) Makan tengahari
4) Snek Petang
5) Makan Malam
Tahukah kawan-kawan 
“Keajaiban Sistem tubuh adalah semakin kerap makan, semakin tinggi pembakaran tenaga”
Kenapa kawan-kawan kena kerap makan???
1) Bila kawan-kawan makan dengan kerap, ia menghalang kawan-kawan dari rasa lapar dan terdorong untuk makan dengan banyak pada hidangan seterusnya.
2) Bila kawan-kawan makan dengan lebih kerap ia akan meningkatkan metabolisme kawan-kawan supaya dapat membakar kalori dengan lebih cekap 
3) Makanan juga diserap dengan lebih cekap dan pantas apabila kita makan dengan teratur
4) Kawan-kawan akan berasa lebih sihat dan lebih bertenaga jika makan dengan kerap.
ANTARA CADANGAN ANNE UNTUK KAWAN-KAWAN YANG NAK KURUS..


Shaklee mengamalkan 3 peringkat untuk kurus iaitu

1) Membakar

Pemecahan lemak dan kolestrol 
2) Mendetox atau membuang

Membuang lemak dan toksin dalam badan






3) Membina

Untuk membina otot dan mengelakkan dari kulit menggeleber



Mari Anne terangkan mengenai 3 peringkat ini…

Proses pemecahan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin atau Omega Guard.  Lecithin dinamakan pengemulsi semulajadi kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak

Proses mendetox dan membuang adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.

Bagi yang tidak sembelit, boleh mengambil Alfalfa, dan yang mengalami masalah sembelit, boleh ambil Herb-Lax.. Herb-Lax tidak sesuai untuk ibu yang menyusu kerana ia akan menyebabkan bayi cirit-birit.

Proses membina otot dengan protein. Ini adalah kerana protein sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot dari bebas lemak.

Untuk protein yang terbaik, Anne syorkan kawan-kawan mengambil Cinch Shake Mix tetapi bagi ibu yang menyusu Anne syorkan mengambil ESP / Mealshakes..(ESP juga membantu dalam membanyakkan susu badan)

Kenapa mesti mengambil protein?

Kerana apabila lemak diurai dari badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam.


Kawan-kawan mesti tertanya-tanya mengapa mesti begitu banyak yang perlu diambil dalam set kurus Shaklee..Ini adalah kerana Set Shaklee tidak seperti Set Kurus jenama lain yang memberikan kesan dengan cepat dan tidak kekal..Selain itu, set lain memerlukan kawan-kawan untuk berpantang..Mesti kawan-kawan tidak mahu seperti itu..Tapi ini bukan bermakna kawan-kawan tidak perlu pantang jika mengambil Set Shaklee..Cuma kawan-kawan perlu mengurangkan LEMAK dan perlulah juga bersenam dan MINUM AIR SEBANYAK 3 LITER supaya proses pengurusan berjalan dengan lebih berkesan.

Ramai yang dah mencuba dan berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee..Anda bila lagi..

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Cinch™ Energy Tea Mix

Cinch™ Energy Tea Mix
SM RM1MYR S/S RM MYR

Item Name Cinch™ Energy Tea Mix
Price MYR
Description

SILA EMAIL/SMS/WHATSAPP UNTUK HARGA

Adunan Proprietari Teh Putih, Merah dan Hijau Matcha yang ada umph!
Teh eksotik putih, merah dan hijau matcha dipetik dan diadun dengan berhati-hati untuk mewujudkan minuman luar biasa hebat.  Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman. 

•    Selamat, peningkatan tenaga semulajadi.  Diminum secara panas atau sejuk. 
•    Merupakan alternatif minuman bergula dan kopi terbaik.
•    Peningkatan tenaga segera.
•    Bungkusan mudah bagi setiap satu hidangan

Tanpa perasa, pewarna dan pemanis tiruan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. 

Available Stock ADA