Vita-Lea Shaklee dengan Teknologi "Explo-Tab

Study tentang Vita-Lea Shaklee ni saya tertarik dengan teknologi yang digunakan untuk penghasilan vitalea iaitu “EXPLO-TAB”.. Ape benda tu? Fai pun tak familiar dengan terms ni… Jom kita baca apa yang dimaksudkan dengan teknologi “Explo-Tab” ni… Million thanks to Kiosk Vitamin untuk info ni (>___<)..


Explo-Tab ialah teknologi yang membolehkan vitamin (Vitalea) kekal sementara waktu di dalam sistem pencernaan, dan kemudian dengan cepat ia akan “meledak” (explode)untuk membebaskan nutrisi di dalamnya.
Nak lebih paham, jom tengok video ni.. Dalam masa 5 minit, kesemua Vitalea tu dah explode (meletus) di dalam air…



Jika vitalea dibelah dan dilihat di bawah mikroskop, anda akan lihat bebola putih kecil. Bebola putih itu ialah starch grains – bijian kanji. Apabila bijian kanji ini terlarut di dalam air, ia akan pecah dan membebaskan nutrisi yang terikat di dalamnya.


keratan rentas Vitalea



keratan rentas Brand S


  
Saya tak nak komen… Anda sendiri boleh menilai multivitamin mana satu yang terbaik… (>____<)
Now, I’m really fall in LOVES dgn Vitalea Shaklee. Sehari tak makan, rasa hidup ni macam tak lengkap. Hihihi… Sebelum ni memang saya buat tak pandang jer Vitalea ni. Tapi bila dah tahu “keunikkan” nya… Bila dah tahu kelebihannya berbanding denganmultivitamin yang lain… Memang dah tak culas lagi makan Vitalea. Vitamin lain mungkin ade yang saya makan selang sehari.. tapi Vitalea ni tak boleh tinggal walau sehari…. Sangat rugiiii woo.. Hihi…

credit…

******************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Perbezaan Vitalea Shaklee

Multivitamin yg mementingkan keperluan individu mengikut kadar yang betul

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse