Jom jadi ahli Shaklee

 
 
 

BE ONE OF US !::
Anda mahu jadi seperti kami?

Mencari pendapatan sampingan yg secara tidak langsung dpt memberikan kesihatan yg baik utk anda sekeluarga.


Kepada sesiapa yang berminat hendak menjadi salah seorang ahli/member Shaklee, syaratnya mudah saja…

-Yuran pendaftaran sebanyak RM 65 (tambahan RM10 untuk kos pengeposan) ataupun yuran PERCUMA sekiranya membeli lebih dari RM660 (semenanjung, Kalau sabah sarawak RM850).

Kalau jadi ahli, apa yang saya dapat…?

anda boleh mengumpul points! Setiap pembelian akan diberi ganjaran points dan points ini boleh ditukar dengan cash / bonus

anda boleh membeli produk shaklee dengan harga lebih murah (harga member)

bagaimana nak survive?

anda jangan risau.. saya akan guide anda secara berterusan..

tutorial, coaching secara online.. anda boleh buat bila-bila masa anda free..

tak perlu pergi kelas dan sebagainya. Cukuplah dengan bersemuka di talian internet…

So, apa ditunggu lagi… Jom Jadi ahli!!!

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Mengapa Mesti Pilih Shaklee???

 

Jom Kenali Shaklee

1. Shaklee telah melaburkan lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
2. Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya
sahaja

Experience the Shaklee Difference for yourself. You deserve it!..


Rangkaian Produk Shaklee

 


Kejayaan dan Sumbangan Shaklee kepada Dunia

Jadi Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, kami mengalu-alukan kedatangan anda Group Inspirasi Jutawan Muslimah

Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit

Atau, pembelian bernilai RM 680 (=200 UV) akan mendapat keahlian PERCUMA.


-Yuran Keahlian adalah seumur hidup.Majalah Rasmi “Shaklee Today” akan diterima setiap 2 Bulan.
-Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
-Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu “head-hunting” untuk mencari downline.
– Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
-Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, product knowledge, motivation dan lain-lain.
-SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee di bawah bimbingan kami di Group Inspirasi Jutawan Muslimah Menjana INCOME 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah

 
 

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 

**********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Kelebihan Mendaftar Dan Menjadi Ahli Shaklee


Beberapa bulan kebelakangan ini, ramai yang bertanya, bagaimana ingin jadi dan daftar ahli Shaklee? Apakah faedah menjadi ahli Shaklee?   Saya percaya apabila anda sudah jatuh cinta dengan Shaklee, secara automatik anda  rasa ingin berkongsi dan memberitahu orang lain apa yg anda rasakan dan tertanya-tanya bagaimana ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee.
Biasanya kalau kita promosi bersungguh-sungguh sekali pun, buat letih saja sebab tak siapa bayar kan? Berbeza pula dengan Shaklee. Shaklee bayar anda BONUS sebagai pengguna dan juga sebagai tukang buat promosi!! :)
Beberapa perkara atau faedah menjadi ahli Shaklee yang ingin saya kongsikan bersama anda.
1. Bagaimana saya ingin menjadi ahli/pengedar Shaklee yang berdaftar?
Anda boleh mendaftar dengan 2 cara iaitu sama ada:
  • Membayar yuran pendaftaran sebagai ahli Shaklee sejumlah RM75.00 (Semenanjung) atau RM85.00 (Sabah/Sarawak).
  • ATAU membeli barangan Shaklee melebihi 200 points/mata iaitu lebih kurang RM680.00 (Semenanjung) atau RM850.00 (Malaysia Barat).
2. Adakah Shaklee memerlukan modal yang besar?
Seperti yang telah dinyatakan di atas, memadailah daftar Ahli Shaklee RM75.00 (Semenanjung) atau RM85.00 (Sabah & Sarawak).
Tak perlu ribuan ringgit kerana stok dan penghantaran akan diuruskan 100% oleh pihak Shaklee Malaysia.
3. Apa yang perlu dibuat sekiranya saya ingin daftar sendiri di cawangan/branch Shaklee berdekatan?
Caranya cukup mudah. Anda perlukan penaja iaitu seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Dalam hal ini anda hanya perlu guna ID saya iaitu  869586 (Hasheenabeevi). Minta borang daftar di kaunter dan isikan particular anda dan masukkan id saya 869586 (hasheenabeevi) dan tahniah anda telah pun menjadi ahli berdaftar Shaklee dan LAYAK SEPENUHNYA utk dibimbing oleh saya. Byk rahsia bisnes sy nk share dgn anda. EKSKLUSIF utk ahli-ahli di bawah sy sahaja :)

4.  Apa kelebihan daftar dan jadi ahli Shaklee?

Anda akan dapat berjimat dengan membuat pembelian dengan harga ahli. On top of that, setiap pembelian anda, anda akan diberikan points dan ditukarkan kepada wang tunai pada setiap bulan.
5. Saya tak tahu apa-apa, ada KELAS BIMBINGAN tak?
Ada!
Majoriti ahli di bawah kumpulan saya adalah ibu-ibu (surirumah atau ibu berkerjaya), jadi memang tak dapat nak hadir kelas selalu. ‘Kelas’ kami adalah flexible. Semuanya ada di hujung jari. Hanya melalui alam maya. Tak perlu meeting sampai lewat malam. Latihan alam realiti juga disediakan. Depends on request dan tentunya semua bermula dengan ZERO, tak tahu apa-apa. Itulah gunanya PENAJA ANDA. Penaja anda adalah upline. Ibarat MAK kepada anda, coach anda, cikgu anda. Dalam kumpulan kami, mak di ajar untuk bertanggungjawab sehingga anak-anak berjaya.
WAHM
6. KENAPA PERLU JOIN grup saya?
Saya tak paksa. Saya sendiri bermula buat Shaklee secara sambilan/part-time/ suka-suka. Akhirnya resigned dari kerja tetap dan Alhamdulillah kini boleh pencen bersama Shaklee, InshaAllah. Dari seorang yang hanya sekadar ingin berkongsi, akhirnya, ramai yang cari. No HEAD-HUNTING sebab kita berorientasikan PRODUK SHAKLEE yang memang sudah terbukti. Majoriti ahli dalam kumpulan saya adalah ibu-ibu dan ramai yang sudah resigned dari kerjaya masing-masing kerana income sambilan Shaklee melebihi gaji bulanan (2-6 angka), ditambah pula dengan pelbagai faedah lain. Kami hanya berkongsi dan berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dan gunakan sepenuhnya ledakan kuasa internet dan semuanya adalah secara ONLINE (tentunya akan dibimbing!). Atau anda tak perlu berhenti pun, teruskan buat secara sambilan.
Apa tunggu lagi, saya boleh uruskan pendaftaran anda. Cuma anda perlu isikan borang di bawah.

********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Think BIG… Side income dgn Shaklee, jom join Sheena E Shop House dalam Infinite Limit Group (>___<)

















Hati-hati dengan apa yang anda fikirkan..!


 

Sebab APA YANG ANDA FIKIRKAN, ITULAH YANG ANDA AKAN DAPAT… (>___<)

Dalam hadith qudsy, Allah berfirman :

“Aku selalu mengikuti sangkaan hambaKu terhadap diriKu dan Aku selalu menyertainya ketika ia berzikir kepadaKu”.

Alhamdulillah, bisness semakin berkembang. Allah permudahkan jalan dengan Shaklee..

Now, masa untuk Sheena coach dan duplicate sistem yg ke “anak-anak”.. 

Nak jana side income dgn Shaklee??

Sheena akan guide dan coach anda untuk jana 4 angka side income dlm masa 6 bulan. TAPI, ada syarat-syarat yg anda perlu patuhi. Kalau xde semua syarat ni, jangan mimpilah nak dapat income 4 angka…

  • Anda perlu ada akaun facebook dan aktif “berfacebook”.. (penting sbb fai akan coach anda melalui facebook…)
  • Serius nakkan side income 4 angka..
  • Komited dgn apa yg anda buat..
  • Paling PENTING, anda perlu SUKA dgn apa yg anda buat dan bukan sebab terpaksa. Jangan risau, ni bisnes anda.. Anda yg tentukan, Sheena cuma coach dan guide anda.. Sebab Sheena pun tak suka dipaksa… Hehe…



Jika anda serius, InsyaAllah anda pasti akan dapat side income 4 angka dlm masa 6 bulan. Ni bukan cakap2 kosong ye.. Sebab ramaiii yg dah buktikannya.. Sebab Sheena pun dah merasa side income 4 angka ni. TAPI, nak dapt side income banyak ni, anda kenalah ikut semuaaa yg diajar… Takde rezeki yg dtg bergolek tanpa usaha.

Boleh klik link dibawah

********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Susahnya Nak Jana Pendapatan Dari Rumah!

Susah ke nak jana pendapatan dari rumah? Ramai sebenarnya yang mengidam nak jadi surirumah goyang kaki tapi dapat duit. Boleh, jadi tukang jahit guna mesin jahit dulu-dulu :D

Jana pendapatan dari rumah tak mudah ya. Terutama yang tinggal di rumah bersama anak-anak. Ingat senang ke nak uruskan anak-anak sambil nak buat kerja-kerja rumahtangga sambil nak berbisnes sambil nak bersosial.. ops!

buat duit dari rumah

Tapi sebenarnya zaman sekarang ni tak ada lah sesusah mana pun. Kalau zaman dulu, mungkin. Sebab kena guna kerahan tenaga dan masa. Misalnya kalau yang ambil upah jahit baju ke, langsir ke, kena sediakan masa untuk menjahit. Sekarang ni pun ada juga yang buat macam tu, tapi ada yang lebih mudah… contohnya menjalankan perniagaan online tanpa perlu menyediakan barang.

Dropship adalah sejenis sistem perniagaan yang mana si penjual cuma perlu membuat promosi dan mencari pelanggan.. manakala barang-barang jualan akan diuruskan oleh pemilik perniagaan yang sebenar. Contohnya Makcik Kiah ada buat kuih durian, dan melantik ejen2 jualan seperti Sheila dan Halida. Sheila dan Halida membuat promosi, mengambil bayaran dan penghantaran kuih dibuat oleh Makcik Kiah.

Tapi.. nampak je macam “Senang” namun bukan mudah nak jadikan website kita disinggahi pembaca yang akhirnya menjadi pembeli.Bukan boleh buat dalam masa sehari.

Orang-orang yang boleh menjana pendapatan dari rumah di SOHO sendiri adalah orang-orang yang kuat dan mempunyai motivasi yang tinggi.

Mengasingkan perkara peribadi dengan bisnes bukan mudah bila suasana di ‘zon selesa’ kita.
Tabik spring buat mereka yang berjaya menjana pendapatan dari rumah!

Tapi saya akui permulaan memang perit. Tapi buahnya pasti amat manis. Semua bermula dari kita sendiri.

Memang tak mustahil kan.

 credit…

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse