Sakit Gastrik Hilang Dengan Produk Shaklee

Sakit Gastrik?. Huhu. Sape yang kena memang tau la rasa sakitnya macamana. Tanda gastrik seperti rasa pedih ulu hati, sakit tulang belakang, migrain, sakit perut, pinggang. Pakej lengkap bila gastrik ni menyerang saya. Kini sakit gastrik terkawal dan migrain dah kurang hanya dengan mengambil B-Complex dan Ostematrix Shaklee sebagai ganti ubat gastrik klinik.

images (1)

 

 

 

Atas nasihat seorang rakan saya pun cuba B-Complex dan Ostematrix ni untuk pulihkan sakit gastrik saya. Menariknya. Gabungan B-Complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee ni juga buatkan migrain dah jarang menyerang. Kira 2 in 1 la. Migrain ni pun satu hal juga. Betul la kata en. hubby kalau sakit kepala, batu pun saya makan.. hehe

 

Peranan Ostematrix Pada Pesakit Gastrik:

 

1. Ostematrix adalah supplemen kalsium dengan magnesium dan vitamin D

2. Ostematrix membantu meneutralkan asid yang telah memasuki esofagus
dan menyebabkan pedih ulu hati.

 

Faktor kekurangan kalsium dalam tubuh juga menyebabkan penyakit gastrik. Sebab tu tak pernah kita lihat bayi dan kanak-kanak yang banyak minum susu tak de sakit gastrik. Tambah pulak ubat kapur gastrik yang hospital bagi tu mengandungi kalisum jadi lebih baik kita ambil Ostematrix Shaklee yang lebih semulajadi dan selamat dari ubat kapur hospital yang sintetik tu.

 

Peranan B complex Shaklee Atasi Gastrik

B complex Shaklee bertindak  sebagai penenang kepada pesakit gastrik  selain membantu mengatasi sakit gastrik anda. Dengan supplement B-complex juga melengkapkan harian tubuh anda yang sangat diperlukan oleh tubuh dan sistem saraf kita.

 

 

 

images

 

Berlainan sifat dengan pain killer yang hanya BERSIFAT MENGHILANGKAN SEMENTARA RASA SAKIT GASTRIK. Jadi anda tak Perlukan pain killer lagi. Lagipun Pain killer bukan menyembuhkan penyakit malah membuatkan kita terlalu bergantung kepada pain killer dan dosnya juga makin bertambah bila sakit kerap menyerang.

Setakat sekarang saya amalkan B complex Shaklee dan Ostematrix Shaklee, syukur SAKIT gastrik sesekali menyerang kalau saya tak jaga pemakanan, ambil makanan gastrik dan lewatkan makan. huhu. yang best, MIGRAIN DAN SAKIT KEPALA PUN DAH JARANG-JARANG SERANG. Sebelum ni, pantang kurang minum air, siap la aku sakit kepala langsung tak boleh buat apa-apa.

 

********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s