SET KURUS SHAKLEE

Set Kurus Shaklee seperti yang anda tengok kat atas ini adalah antara SET KEGEMARAN mereka yangnak KURUS, Nak MAINTAIN BERAT BADAN, yang nak BUANG TOKSIN, BUANG LEMAK, PERUT BUNCIT pendek kata kegemaran mereka2 yang SUKA SIHAT & CANTIK.. Dengan harga yang sangat berpatutan untuk penggunaan 2-3 bulan set ini sangat2 berbaloi. Ye lah dah la vitamin semulajadi, HALAL & selamat pulak tu..tak macam kebanyakkan produk2 kurus yg berada di pasaran yg mana kebiasaannya memberikan kesan yg sangat cepat tapi jangka masa panjang tiada siapa yg boleh agak kesannya…isk2…harap2 uols tak salah pilih produk kesihatan ye.
6c916-lecithin
bcafb-image2958576
f1e4a-image23502693
Ok berbalik pada set diet selamat ini ia terdiri daripada 3 jenis vitamin yg mana masing2 mempunyai tugas berat secara berasingan:
  • Herb-Lax – adalah sebagai pencuci usus yg mana sifatnya menggalakkan tindakan pembersihan lembut terbukti secara klinikal utk digunakan oleh tubuh kita & selamat utk kesan jangka masa panjang. Juga di kenali sebagai ‘julap” asli..Siapa rajin amalkan Herb-Lax ni perut boleh kempis tau..Sangat sesuai buat mereka yg kerap sembelit
  • Lecithin – di ekstrak dari kacang siya organik NON GAMO. Dalam set kurus ini ia berfungsi sebagai agen MEMBAKAR LEMAK & KOLESTROL. Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah juga bagus untuk mempertingkatkan daya ingatan.
  • Alfalfa Complex – antara produk Shaklee paling saya gemari. Ia di hasilkan dari Alfalfa yg di tanam secara organik bebas bahan kimia spt pestisid, herbasid. Juga di kenali sebagai ” RAJA SEGALA TUMBUHAN”. Paling istimewa Shaklee hanya menggunakan DAUNNYA sahaja dalam penghasilan Alfalfa Complex. Ia merupakan agen detoks paling sempurna yg mana mampu mengeluarkan segala jenis toksin dalam badan. ( bagi pesakit SLE, G6PD sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu)
So apa tunggu lagi..jom dapatkan set ini dari saya dengan harga di bawah RM150..Ramai dah cuba dan hasilnya memang mengancam. Nak kurus kenalah amalkan secara konsisten di samping lakukan sedikit senaman. Kawal nilai kalori setiap kali makan. Bukan tak payah makan cuma kawal sahaja nilai kalorinya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s