KuLiT GeBu BerSaMa CollaGeN pOwDer ShakLee

Ada wanita berusia 40-an ke atas dan masih memiliki kulit yang tegang dan anjal, pasti ramai bertanya rahsia kejelitaannya. Bagaimana dia mampu menjaga kecantikan untuk tampil cantik dan anggun walaupun sudah memasuki usia separuh abad.

Di dalam Islam, menjaga kecantikan serta berhias cantik untuk suami adalah diwajibkan. Namun, bagi wanita Muslimah, melakukan rawatan pembedahan merubah wajah adalah dilarang kerana hukumnya haram.
Menyedari kebanyakan wanita berkerjaya masa kini ramai yang mementingkan kecantikan selain mendapatkan rawatan halal, terdapat pelbagai cara boleh dilakukan wanita bagi meneruskan impian mendapatkan kulit yang cantik, anjal dan berseri iaitu menerusi produk makanan kesihatan yang banyak terdapat di pasaran.Di sini saya nk share dgn semua tentang feedback drp customer shaklee yang telah berjaya mencuba collagen powder SHAKLEE ni.

Masa dapat feedback kawan saya ni, terujaaaaaa sangat!!! Flawlessnya mukaaa!!! Itu kalau tak konsisten tu. Ni feedback dari kawan saye, dia amalkan Collagen Powder Shaklee, tapi punya payah nak minum. Satu sachet tu ambil masa 2-3 hari kot baru nak habis.
Hasilnya? Pictures speaks thousands words ^_^ 9 – Sumber Gambar : Internet/Google.

Minggu Pertama: Muka kurang kusam
Minggu Kedua: Jerawat makin kurang
Minggu Ketiga: Muka dah mula nampak merah- merah pink (wowwwwww!!)

BONUS:
#1: Bekas parut jerawat dah makn kurang. Oh memang masa COD Collagen ni saye sendiri tengok muka dia banyak jerawat dan bekas jerawat
#2: Eyebag dah improve
#3: Badan bertambah CERGAS & KURANG LETIH!!

See?? Apa yang Collagen Powder Shaklee boleh buat ^_^ Collagen Powder Shaklee ni merawat dari dalam. Collagen brand lain tak jamin ek.
Shaklee Collagen Powder Collagen Powder Shaklee, 1000 Dalton?
Ramai yang dah cuba dan sangat berpuashati dengan Collagen powder shaklee.

Kat sini saye copy paste feedback SALAH seorang customer shaklee yg sudah berjaya ber’COLLAGEN’ =)
*****************************************************
Mula2 berminat dgn Shaklee sbb nk banyakkan susu badan n nk bg susu ada kualiti..beli BF set n ESP dlu. Alhamdulillah membantu walau x konsisten mkn.

Lepas tu perasan yg muka makin kusam n slalu letih..pastu jerawat lak menjadi2..eyebag lak makin teruk sbb baby mmg slalu bgn malam.  Kebetulan kwn2 yg wat Shaklee promote Collagen gle2 sbb musim promotion Collagen. Ingat nk try sbb cosmetics no longer works.

Alhamdulillah dlm seminggu start nampak hasil sbb muka dh kurang kusam. Minggu kedua jerawat dh makin kurang. Minggu ketiga muka nampak merah2 pink macam dlm gamba. Bekas parut jerawat dlu pun dh makin hilang. Eyebag dh improve. Badan makin cergas n kurang letih berbanding dlu.

Please note that saya mkn 1 paket utk 2-3 hari..and slalu x konsisten. Dh almost sebulan mkn, satu kotak Collagen x abes separuh pun lg =p
Sekarang saya aim nk hilangkn eyebag terus, Insya Allah =)
*****************************************************
tESTIMOniAL =)

CREDIT

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s