Jadual Makan Cinch Shake dan Lecithin

Shaklee ada caranya asalkan anda betul-betul disiplin dan ANDA MAMPU MELAKUKANNYA!!!!




Untuk pengamal Cinch Shake dan Lecithin, berikut adalah contoh jadual pengambilan yangn harus anda amalkan. Ini hanya sebagai contoh dan panduan anda sahaja, ia mungkin boleh diubah mengikut kesesuaian dan keselesaan badan anda.

Minggu Pertama
Pagi : Breakfast mcm biasa


Morning Teabreak : minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk..

Lunch : makan macam biasa. Lps lunch amik lecithin 3 biji

Petang teabreak : minum Cinch segelas.. Bancuh satu scoop dgn plain water/fresh milk/soya milk..

Malam : dinner mcm biasa/ if tak makan, make sure ada makan biskut ke roti ke.. JANGAN skip mkn .. lps tue amik lecithin 3biji..

Minggu Kedua dan juga minggu-minggu seterusnya

Sama jadual tapi dah boleh start minum Cinch sekali sehari kalau nak.. Cinch ni akan bg kiter rasa kenyang dan bertenaga juga..

TIPS :
– morning teabreak dlm kul 10am
– afternoon teabreak dlm kul 4:30pm-5:00pm
– minum air putih 2-3 L sehari.. WAJIB
– JANGAN sesekali skip minum air putih yea
– JANGAN skip mkn .. at least mkn biskut, roti, hirup sup,

Penting:

DISIPLIN!


credit

*********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0198668615/0128844580 atau email di sheenaeshoptrading@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************* Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s