HIMPUNAN TESTIMONI KEPEREMPUANAN

Semenjak 2 hari ni banyaknya testimoni yang disharekan oleh pengguna shaklee yang telah membeli dari saya.. Semuanya hal-hal keperempuanan… Ni dia testimoni tu…


1) Kawan ni mempunyai masalah jangkitan saluran kencing. Doktor telah memberi ubat melalui bahagian sulitnya. Namun tidak ada sebarang perubahan. Maka beliau pun google mengenai masalah ini.. Didapati khasiat bawang putih mampu membantu. Dan banyak pula yang rekomen produk Shaklee… Maka beliau pun belilah GARLIC COMPLEX dari saya.. Katanya lepas makan tu ok dah…. Dah habis sebotol, die order lagi dgn vitalea…;)



 2) Masalah kitaran haid tidak teratur memang merunsingkan, apalagi kalau dah kawen dan ingin menimang cahaya mata.. Begitulah keadaan seorang kawan.. Hasil pembacaan dari Blog saya, beliau buat order GLA COMPLEX… Katanya lepas 2 minggu makan, period datang dah.. sebelum ni dah 3 bulan tak datang-datang.. Pastu bonus pula, kulit dah tak kering… Hmmm bonus dari vitamin e dlm GLA tu…



3) Yang kegita ni memang saya pun excited sikit.. Lepas pengambilan alfalfa dan ESP, ibu ini telah mendapati payudaranya menjadi tegang.. Kena beli bra baru katanya, bra lama tak selesa dah… Hah, hebatkan!!!



4) Last but not least, untuk hari ni la, lagi period tak teratur dan nak preggy… Sis ni makan SET KESUBURAN.. memang terus datang period dan pastu dah regular dah.. Cuba belum preggy lagi, masih memujuk suami untuk makan set kesuburan lelaki….



5) Ah nak tambah 1 lagi lah.. memandangkan bulan ni promo ostematrix

Tadi jumpa kawan petronas…
katanya dia dah boleh memasak tanpa rasa sakit2 tangan. menjahit pun dah boleh…
Sebelum ni macam sakit, macam tak terangkat ‘ladle’.. NAk menjahit jari rasa sakit2…
Sekarang, lepas 4 hari makan OSTEMATRIX, sudah ok…. Syukur2..

credit


********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s