[Testimoni] Jerawat dan Parut Hitam Hilang dengan Shaklee

Stress kan bila kulit wajah kita dipenuhi jerawat dan parut hitam. Nak tengok muka sendiri kat cermin pun malu, macam-macam perasaan ada, malu, sedih, down, tertekan, geram, cemburu dengan orang lain. Trust me, saya pun pernah mengalami masalah yang sama, dan saya faham perasaan anda.

Dah macam-macam produk cuba, duit pun dah banyak habis, tapi sama jer. Itu kalau yang tiada perubahan positif, kalau yang jadi makin teruk, lagila rasa stress. Apapun yang anda lakukan, GIVE UP bukanlah jalan penyelesainnya, tapi SABAR dan ISTIQAMAH adalah jawapannya.

Kali ni, saya akan berkongsi dengan anda semua pengalaman salah seorang pengguna Shaklee yang telah berjaya menyelesaikan masalah kulit wajah yang beliau hadapi sejak zaman sekolah lagi. Jom kita baca perkongsian beliau:

Masalah kulit wajah beliau
  • Jerawat merah-merah dan bengkak di muka
  • Parut jerawat
  • Bila period, jerawat semakin banyak
  • Alah makanan laut

Apa yang beliau amalkan

Untuk kulit:

  • Vitalea
  • Vitamin C
  • B-Complex
  • ESP
  • Alfafa
Tambahan untuk kesihatan badan:
  • Omega Guard
  • Ostematrix
Perubahan yang beliau alami
  • Jerawat dan parut hilang
  • Membantu masalah alah makanan laut
  • Penghadaman; semakin lawas
  • Menghilangkan masalah ekzema

Kuncinya di sini adalah SABAR dan ISTIQAMAH.

Supplemen Shaklee menyelesaikan masalah anda dari dalam. Bersih di luar sahaja tidak menjamin anda dapat menyelesaikan masalah kulit wajah anda sepenuhnya. Apa kata anda bersihkan dalaman pula.

Berminat untuk mencuba produk Shaklee?
Ingin tahu produk mana yang sesuai untuk masalah anda?

Jangan tunggu lagi. Hubungi saya sekarang untuk maklumat lanjut ok.
credit

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s