Cinch Shaklee Berjaya Turunkan Hingga 10kg!!

Wowwww!!! Banyak tuh 10 kg dlm masa sebulan. Takda pantang pulak tuh. Betul ke? Betuuuuulll ni sharing dari salah seorang group Exclusive LadyBoss.

Apa dia amalkan?
ESP, 2 canister Cinch Shake Mix, Lecithin, Alfalfa, Vitalea
Kenapa tak perlu pantang?
Kita kena tahu kenapa badan kita berisi terlebih dahulu. Biasa orang kata sebab lemak terkumpul kan? Ye betul, tapi jawapan kurang lengkap.
#1: Lemak
Lemak terkumpul sejak kecik dulu membuatkan badan berisi. Jadi lemak-lemak degil ni kena pecahkan dan bakar, kemudian terus buangkan dari sistem badan kita. Simpan pun tak elok sebab bila terkumpul, lemak ni boleh menyebabkan penyakit jantung, salur darah tersumbat, diabetes, dan bahkan kanser okeh.

#2: Otot Pembakar Lemak Tak Efficient
Selain dari lemak, sebab apa badan kita berisi? Haaa, ni ramai tak tahu. Sebabbbb, otot dalam badan kita yg sepatutnya buat kerja bakar lemak, dah lemah. Bila otot pembakar lemak ni lembik, jadi kerja membakar lemak pun jadi tak efficient dan tak laju. Sebab tu lah lemak susah nak terbakar dan jadi lah lemak terkumpul dalam badan.
#3: Toksik
Lagi satu, badan kita berisi sebab banyak sangat toksik dalam badan yang terkumpul. Toksik ni semua hasil dari makanan bergoreng, bersantan berminyak yang badan kita tak dpt buang sebab kita jarang makan buah atau sayur. Bila terkumpul toksik banyak-banyak, itu yang jadi berisi badan tu.
Korang pun nak kurus? Nak turun sampai 10kg sebulan? 
Boleh amalkan ESP + 2 Cinch + Lecithin + Alfalfa + Vitalea
Meh saya cerita cemana supplement- supplement ni kuruskan badan kita
ESP + 2 Cinch:
Dedua ni adalah protein. Kalau bajet, ambil satu je cukup. Tapi kalau geram sangat tengok weight scale tak turun- turun pun & geram tengok cermin asyik2 nampak orang berisi jek, boleh la pulun dedua jenis protein ni. Diorang ni mem polish otot pembakar lemak supaya otot ni bekerja lebih cepat dan efficient
Lecithin:
Memecahkan lemak dan membakar lemak. Kira dia tolong skali ESP+ Cinch buat kerja supaya lagi banyak lemak di bakar. Ingat, ni nak bakar 5-6 tahun punya lemak sejak kite kecik lagi
Alfalfa:
Saye personally suka nak suggest Herb-Lax. Huhu. Sebab kitorg kalau ngan Alfalfa jadik sembelit. Apa2 pun,boleh pilih nak Alfalfa atau Herb-Lax sebab dedua ni kumpulan fiber, pembuang toksik dari badan. Lepas makan kali pertama, memang akan membuang dengan jayanya. Huhuhu
Vitalea: 
Membekal nutrisi yang cukup untuk badan. Kena tahu lepas ambil Cinch,korang akan rasa tak lapar. Wpun perut berkeroncong, korang punya minda seakan ter set untuk refuse makan. Dia auto set. Soooo, untuk pastikan korang tetap bertenaga seharian, selain dari ESP, add- on dengan Vitalea. Vitalea ni iron formulated.
 1 ESP + 2 Cinch + 1 Lecithin + 1  Alfalfa + 1 Vitalea
# EXCLUSIVE E-Book Rahsia Inch Loss Dalam 2 Minggu
# EXCLUSIVE Consultation after sales
# EXCLUSIVE  Membership into Shaklee Cube
# Tak PANTANG nasi, Tak perlu PUASA 

Tapi untuk Set Bajet ni please dont expect inch loss dalam masa 2 minggu
****************************************************************
Set- set kat atas designed supaya, bila korang nak kurus, korang tak perlu pantang nasi, tak perlu puasa. Just ada certain things je kena jaga. Dan paling penting, lepas dah dpt inch loss atau weight loss, kalau korang stop makan set ni, insya-Allah berat korang tak akan shoot up. Sebab Shaklee membantu kuruskan badan dgn cara rawat punca, bukan rawat simptom
   

credit… ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s