PENAWAR KEPUTIHAN DAN RAHSIA KEINTIMAN WANITA…

Alhamdulillah. segala pujian untukNya dengan Rahmat dan Nikmat yang dikurniakan. Petang ni saya nak share Keistimewaan ALFALFA pada wanita sepanjang saya mengamalkan ALFALFA..
Syukur Alhamdulillah masalah keputihan yang saya alami sejak anak dara lagi telah pun selesai.. Pelbagai produk telah digunakan tetapi keputihan tetap ada..Masalah keputihan saya menjadi lebih parah apabila saya mengandung. Semakin meningkat usia kandungan semakin byk keputihan yg keluar.. sangat tidak selesa.. gatal… erm.. bila saya ajukan pada doktor.. doktor kata normal.. saya diberi ubat pil dan dimasukkan kedalam Cik V.. ubat tersebut hanya bertahan selama 2minggu sahaja. Masalah keputihan dtg kembali.. Saya terpaksa pakai pad hari2..
 
Mengandung anak kedua masalah tetap sama.. sehinggalah saya ambil Set Penyusuan Milk Booster Shaklee semasa 30 hari berpantang .. Pada mulanya google2 alfalfa untuk bykn susu.. Bila dah makan hari2 saya perasan yg keputihan mula beransur hilang.. gatal2 dah takder.. so saya share Alfalfa dgn mak saya yg mengalami masalah yang sama.. Alhamdulillah masalah keputihan dah selesai..
Bukan itu saja.. Alfalfa ni menyihatkan sistem produksi wanita.. rahim sehat, mengetatkan faraj, hilangkan rasa rengat pada pangkal rahim dan yang best dapat pujian macam anak dara bila bersama.. Cubalah.. ALFALFA COMPLEX SHAKLEE pilihan saya..
Saya sekadar nak berkongsi apa kata pengguna2 yang telah merasai sendiri perbezaan ke atas masalah keputihan mereka apabila konsisten mengambil Alfalfa COmplex.. ( juga kesan ke atas keintiman wanita.. ni bagi yg dah berkahwin lah yaa.. )..

Keputihan ni adalah normal di kalangan wanita jika ia hanya lendir putih, jernih ,cair tidak berbau dan tidak berasa gatal… Tetapi keputihan itu boleh dikategorikan sebagai bermasaalah apabila ia bersifat pekat, berwana putih kekuningan, berbau, diiringi rasa gatal2.. Jgn anggap ianya masalah kecil ya. .. ataupun akan hilang dgn sendiri.. Tahukah anda masalah keputihan ni disebabkan jangkitan kulat. Jika ia tak dirawat, tak mustahil ia akan merebak dan menyerang organ2 penting dlm badan... Malah yg lebih teruk, ia mampu merebak ke pasangan kita..Dimana kesannya organ seksual lelaki juga turut akan berasa gatal,melecet dan kemerahan..


Okey setelah tahu apa itu keputihan dan bahayanya ia… mari kita baca pengakuan mereka pula.. dgn izin empunya badan.. saya kongsi dibwh ini.. ini hasil dari yg mereka share di Group ekslusif tertutup utk customer2 kami…
_________________________________

Zakiah Zainol okay…no wonder la kali ni lepas abis pantang saya takder masalah macam rasa tak sedap dan discharge yang agak tak best…selalu lepas pantang jer mesti nak ambik bxxxxi. But not this time. I tak nak ambil any jamu cos malas nak campur2


Dilla Jalil alfalfa mmg best..dilla pernah tanya hasben (lepas bersama selepas 100hari berpantang) ada rasa lain tak??hasben dgn serba salah ckp adalah lain sikit lepas bersalin ni..dh kurang grip!tp lepas ambil alfalfa..katanye ketat mengalahkan anak dara ko!!hehehe..i luv alfalfa!! ♥
________________________________________________

Ehem ehem… pengakuan jujur Dilla tu mmg kisah benar… Tahukah anda Alfalfa ni mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam “hubungan” suami isteri (enhance libido).
..Jadi jika rasa rasa mcm teruja nak cuba.. silakan yaa

Di bwh ini pula saya share kembali beberapa feedback.. juga ttg masalah keputihan..Pn Lyn:.

“…..saya perasan pas mkn vitamin shaklee ni, keputihan saye dah kurang & makin takde….gembira sgt2….

Pn Yati :..
“…….dah start mkn alfafa nie tah bila tah lupa..xpot pun kesan dia sbb target utama nak bykkan susu..smlm mkn alfafa slps sarapan 2 biji lps lunch 2 bijik… blk umah nak mandi eh keputihan nie xde ketul2 la..saya punye keputihan bukan jenis melelah kena panties tu tp jenis tgal kat dlm..terkejut gak xde ketul langsung..dah pakai ubat klinik dah beberapa kali dah2 hehehe..sbb apa jadi keputihan nie?aku pun tak tahu..semua wanita ada keputihan ke ye? ke aku je?huhuhuhuhuh sedih2…tu td sms kak cery betul ke alfafa nie blh kurang keputihan..dia kata ye

Pn Dilla (dari link ini)

“….Semenjak mama mengamalkan alfalfa, masalah keputihan mmg kurang. Ini kerana..terus terang mama cerita..baba sangat2 memuji selepas mama mengamalkannya. Hubungan kami juga menjadi lebih mesra. Bila baba dah puji, mama seronoklah..heheeee. Mama terasa diri mama begitu bersih, lagi satu nak solat pun senang..tidak perlu risau!
_______________________________________________
___
Itu dia antara secebis pengakuan beberapa org yg dah rasai kehebatan Alfalfa.. actually byk lagi testimoni mengenai Alfalfa dari segi keputihan dan keintiman ni.. cuma ia bersifat personal…jadi tak dpt disiarkan di blog ini..🙂.. Pendek kata.. anda cuba dulu.. baru anda percaya.. belum cuba belum tahu.. kan kan,…
Akhir kata.. anda akan jatuh cinta dgn Alfalfa ini sekiranya anda tahu khasiatnya dan rahsia keistimewaanya.
 
credit 

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s