Suplemen untuk Ibu Mengandung

 
 
 
 
 
 
Pada awal kehamilan, kebanyakan ibu tidak terlepas daripada simptom seperti sakit kepala, loya, alahan, tidak bertenaga dan sebagainya. Bagi sesetengah ibu simptom ini mungkin berlarutan sehingga 9 bulan! Paling tidak pun, sesekali pasti diserang simpul biawak, sembab kaki, atau kepenatan kerana ‘membawa perut’ yang semakin membesar.


Alangkah seronoknya jika 9 bulan itu dapat kita lalui dengan badan yang sihat, cergas, bertenaga dan ceria!


Para ibu pasti dibekalkan dengan vitamin oleh klinik untuk diambil sepanjang kehamilan. Namun, tak rugi melaburkan lebih wang jika kita berkemampuan, demi kebaikan bayi yang dikandung serta ibu itu sendiri.


Dengan Shaklee, kami mengesyorkan 4 suplemen asas untuk ibu mengandung, iaitu:


  • Energizing Soy Protein (ESP) : protein berasaskan soya non-GMO yang sangat baik utk perkembangan janin (sel terbentuk drp protein) selain untuk tenaga berterusan

  •  B complex : dilengkapi dengan asid folik dan lapan vit B beserta Folic Acidyang penting untuk saraf dan baik buat ibu hamil.

  • Vitamin C : untuk menguatkan sistem imun badan.
  • Vitalea : multivitamin yang dilengkapi dengan zat besi yang bagus untuk elakkan anemia.

  • Ostematrix : gabungan kalsium, magnesium dan vitamin D yang bagus utk sistem saraf, pembentukan tulang bayi serta menghindari simpul biawak (cramp). Kalsium yang mencukupi juga membantu proses meneran semasa kelahiran.

Testimoni:


Nur Na ye betul Umi Adawiyah.. lagi 1 saya nak share, esp sgt best la.. selain beri tenaga, ia juga baik utk kulit ibu dan baby.. mcm saya, mmg jelas kulit saya x berminyak, jerawat xde, cuma parut jela takleh hlg kat muka, pastu saya xde gatal2 kat celah peha mcm masa anak sulung.. pastu anak kedua saya lahir dgn kulit putih bersih.. sgt2 bersih la, xde ngelupas ke pape.. sampaai skrg ramai geram dgn kulit dia.. dah la debab


Dayana Batrisya Saya pun lg2 ostematrix lain btl kesannya bgn pg x liat b4 this kalau brg atas toto i punya punggung sakit mcm x leh angkat bila amik oste tu x dak pun rasa gtuh shaklee mmg best amik la x rugi pun i amik pil kalsium er klinik swasta x sama kesan nya oste jg yg best

Eyna Sediey sy ambil full set eu four pack + esp….sbb dulu cr supliment just nak naikkan HB yg low giler…8.5 je mse 5 bln preggy….lpas ambil shaklee ni HB pn da normal bdan pn rse sihat je…semua org ckp “ko ni na….boyot2 pn rjin lg wat kek n kuih”…ngeeee….antibodi pun kuat…suami n ank sy demam + batuk..alhamdulilah sy x berjangkit pun…risau jga mula2….yg bonusnya sy bru prasan yg rmbut da x gugur sgt…time sikat je ade 2-3 hlai yg gugur…klu x sblm ni ni tdo pun pnuh kt bntal rmbut….2 yg pling sy suka…hehhehehe

Dayana Batrisya I br 4 months tp x rasa malas n lembik mum pun ska tgk x da la mengada2 sgt x leh wat itu la ini lah kdg2 ada yg mcm tu kan x leh bau perfume n x leh masak la mcm2 ceh bangga la plak hehehe i cuma share je tp itu la kenyataannya tp munhkin kesan berbeza ikut individu setakat ni saya boleh kt produk ni mmg tip top.u jgn risau amik trial je dulu

Jika anda ingin yang terbaik buat kandungan anda, cubalah vitamin Shaklee dan rasai perbezaannya!

 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

**********************************************************************************
Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s