Dulu lembik je….tapi sekarng boleh uruskan anak2 sendiri walau pregnant anak ke 3….Segar sentiasa walau pregnant

Salam semua saya nak berkongsi satu info pagi ni…iaitu set yang sesuai untuk preggy mom





Saya dapat sms dari customer saya..

“kak..thanks perkenalkan saya dengan set pregnancy ni…saya tak rasa terlalu penat macam dulu walau saya uruskan anak sorang2 tanpa suami di sisisaya sangat sukakannya!!dulu…saya kena biarkan anak2 saya 2 orang ni..balik keje je..saya nak tidur je…walau baru 3 bulan pegnen anak ketiga…saya penat..sekarang saya dah boleh aktif balik uruskan anak2…terima kasih perkenalkan shaklee set yang sesuai untuk pregnancy kepada saya ye kak….”

Bagaimana dengan anda? Nak cuba Shaklee? 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
credit…

********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s