Think BIG… Side income dgn Shaklee, jom join Sheena E Shop House dalam Infinite Limit Group (>___<)

















Hati-hati dengan apa yang anda fikirkan..!


 

Sebab APA YANG ANDA FIKIRKAN, ITULAH YANG ANDA AKAN DAPAT… (>___<)

Dalam hadith qudsy, Allah berfirman :

“Aku selalu mengikuti sangkaan hambaKu terhadap diriKu dan Aku selalu menyertainya ketika ia berzikir kepadaKu”.

Alhamdulillah, bisness semakin berkembang. Allah permudahkan jalan dengan Shaklee..

Now, masa untuk Sheena coach dan duplicate sistem yg ke “anak-anak”.. 

Nak jana side income dgn Shaklee??

Sheena akan guide dan coach anda untuk jana 4 angka side income dlm masa 6 bulan. TAPI, ada syarat-syarat yg anda perlu patuhi. Kalau xde semua syarat ni, jangan mimpilah nak dapat income 4 angka…

  • Anda perlu ada akaun facebook dan aktif “berfacebook”.. (penting sbb fai akan coach anda melalui facebook…)
  • Serius nakkan side income 4 angka..
  • Komited dgn apa yg anda buat..
  • Paling PENTING, anda perlu SUKA dgn apa yg anda buat dan bukan sebab terpaksa. Jangan risau, ni bisnes anda.. Anda yg tentukan, Sheena cuma coach dan guide anda.. Sebab Sheena pun tak suka dipaksa… Hehe…



Jika anda serius, InsyaAllah anda pasti akan dapat side income 4 angka dlm masa 6 bulan. Ni bukan cakap2 kosong ye.. Sebab ramaiii yg dah buktikannya.. Sebab Sheena pun dah merasa side income 4 angka ni. TAPI, nak dapt side income banyak ni, anda kenalah ikut semuaaa yg diajar… Takde rezeki yg dtg bergolek tanpa usaha.

Boleh klik link dibawah

********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee ********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s