SHAKLEE SKINCARE PILIHAN SAYA

 
CREDIT TO NADIAH
 
saya ada mengadu dekat kawan saya masalah kulit muka saya yang berjerawat,kusam dan berminyak,n then kebetulan kakak dia ada menjual satu produk yang bagus untuk kulit muka,nama produk tu SHAKLEE.order 2 hari lepas saya ada hari nie sampai,baru je try makan hari nie,harap-2 la muka cepat baik,act xsabar nak tengok kulit muka licin macam orang lain. .macam-2 dah produk yang sue try pakai,first SAFI,second FAIR & LOVELY,third TIA AMELIA kot, ,tak ingat,antara banyak-2 tu TIA AMELIA je yang okew sikit,tapi kalau brenti pakai alamak banyak la naik balik jerawat,sebab tu sekarang sue brenti amek TIA AMELIA sue try SHAKLEE nie . .sebab sue terbaca kisah dekat page KAK NAD tentang kelebihan makan SHAKLEE nie. .

so kalau korang berminat nak try produk nie boleh la menghubungi no yang tertera dibawah,link page pon ada,harga sangat berpatutan .

********************************************************************************* Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s