Bongkar rahsia Kurus

 
 

Siapa yang x nak kurus? semua orang nak kurus… begitu juga saya..kalau korg nak tau, sebelum kawen, berat saya 50-51kg..tinggi 153cm.cantikla BMI kan..hihi..lepas kawen berat p 54-55kg..al maklumla..dah kawenkan..happy banyak..hohoho…pastu preggy..smpi 9 bulan berat mencecah 70kg..fuhhh…then lpas besalin berat ke 65kg…mmg agak risau gak..berat sgt lmbt turun sbb masa tu x kenal lagi dgn shaklee.dkt 2 tahun gak baru balik ke 54-53kg..tp dah dpt bentuk badan semula,preggy la plak anak kedua..hehehe..nasibla kan..rezeki..yg kedua ni lagi byk naik..smpi 75kg.lpas bersalin berat 72kg..adoiii…mcm mana nak kurus balik ni..masa tu la saya di perkenalkan dgn shaklee..tp saya mula dgn set 3M Breasfeeding. nampak berkesan la..suka sgt.lepas tu tanyala kot2 ada tak set nak kuruskan badan..haaaa…set ni la yang diberikan.Lecithin + Herb Lax + ESP. (wlupun sebenarnya herb lax x digalakkan utk ibu menyusu)tapi saya guna gak..hehe..degil sungguh… so hasilnya, saya dapat berat asal kurang dari 5 bulan..lagi seronok…… I Love This Set…Apapun

Jadi..meh baca apa yang ada dlm slimming set ni..saya bgtau fungsi-fungsinya..so kalau korang nak, korang boleh pilih ikut bajet yang korang rasa2 mampu…okeyyyy

Sedikit tentang Lecithin -Lecithin Penting dalam program mengurangkan berat badan dengan menolong pengeluaran lemak dari sel..-Memecahkan lemak lemak yang sudah lama mengumpul di dalam badan yang amat keras …

Cinch™ Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan“Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?”atau“Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?”.

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh enak, lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch Shake, anda memperolehi 24g protein (hidangan 1 paha ayam), ini adalah sangat penting
Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda.
· Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut, rasanya memang sangat sedap
· Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
· Diperkaya dengan Leucine™ untuk membina otot/muscle tanpa lemak, membakar lemak berlebihan semasa anda mengurangkan berat badan
· Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian, bersamaan protein 1 paha ayam, bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
· Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian, sersamaan kandungan serat 2 biji apple
· Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga, sesuai untuk kencing manis juga
· Memberikan 21 jenis vitamin dan mineral yang lengkap dan penting
· Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan, Soya bukan GMO

Tahukah anda, kebanyakan penyakit berpunca daripada usus? Di Shaklee kami ada vitamin untuk anda yang mempunyai masalah sistem penghadaman.

Sedikit tentang Herb Lax:
-Mengalakkan tindakan pembersihan yang lembut bagi membantu Proses semula jadi tubuh badan-daun senna telah digunakan secara tradisional sejak beribu tahun dahulu sebagai julap semula jadi
-Juga mengandungi herba herba lain yang menglengkapinya daripada seluruh dunia
-untuk pembersihan system usus-Bertindak dengan lembut tanpa mendatangkan kemudaratan

 

Mari kita tgk sedikit testimoni dari pelanggan Shaklee dalam dan luar negara ye

  Gambar kat bawah ni merupakan salah seorang pengguna slimming set shaklee, dia buat testimoni dlm blog dia sendiri…

 
 
 
 

Ada lagi testimoni ni…hihihi…

 

 

 credit…

********************************************************************************* Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunai melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580/0178541176 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk menjadi rakan seperjuangan di Shaklee
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s