KEHEBATAN SHAKLEE


KEISTIMEWAAN SHAKLEE


Hari ni ada kengkawan saya tanya kenapa saya pilih Shaklee sebagai supplement kegunaan saya? – MAHAL lah Shaklee ni…

So saya nak berkongsi dengan anda yang diluar sana sebabnya saya pilih Shaklee ialah kerana Shaklee teramat istimewa warisan selma 50 tahun.Lebih daripada 50 tahun sHAKLEE menerajui perniagaan produk kesihatan semulajadi yang kukuh.Pengasasnya Dr.Forest C Shaklee.Beliau lah yang mendahului dengan mencipta Vitalized Minerals multivitamin pertama di dunia pada tahun 1915.Best kan shaklee ni?

OK..saya teruskan lagi cerita kenapa Shaklee ni best?
Pertamanya saya saya suka Shaklee kerana penyediaannya-iaitu para saintis menjalankan lebih 350 ujian terhadap ramuan botanikal baru bagi logam berat – racun serangga – dan lain lain bahan pencemaran.Lebih 83000 ujian kualiti yang dijalan kan setiap tahun – bayangkan kebersihan dan ketulinan produk tersebut?

Shaklee juga tiada mengandungi perisa tiruan-pemanis atau bahan pengawet.Dan yang paling best tak siksa haiwan – tidak menjalankan ujian terhadap haiwan.
Jadi, apakah Shaklee ini? Mengambil status mereka sebagai nombor satu syarikat pemakanan semulajadi di Amerika Syarikat, mereka komited untuk membuat produk yang hijau, selamat, dan berkesan. Dengan ujian haiwan tidak, kesan sifar terhadap alam sekitar yang bersih, dan beratusratus juta dolar dibelanjakan untuk penyelidikan dan pembangunan produk mereka, semua yang anda perlu lakukan ialah hanya membuat keputusan jika anda ingin bermula dengan pemakanan, berat badan, kecantikan atau rumah anda dan Shaklee akan mempunyai apa yang anda perlukan untuk mula memperbaiki kehidupan anda.

Bagi saya, SHAKLEE pilihan saya . Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah membuat beberapa perubahan besar yang positif untuk menghapuskan bahan kimia tetapi kami masih jarak yang saksama dari apa yang saya sebut rumah sihat.” Dengan membuka hanya kira-kira almari mana-mana, saya boleh mencari pembersih dengan bahan unpronounceable yang membuat saya merasa jijik apabila memikirkan mengenai penggunaan mereka di sekitar anak-anak saya.

Dengan garis panduan dalam menyediakan produk untuk membantu menjadikan kehidupan untuk anda, keluarga anda, rumah anda dan dunia tempat yang lebih baik, Shaklee amat menitik beratkan secara mendalam tentang kesihatan dan keselamatan. Dan, sebagai produk semulajadi yang menakjubkan mereka tidak boleh didapati di rak-rak kedai tetapi sebaliknya hanya dijual oleh pengedar individu yang percaya 100% dalam keputusan bahawa Shaklee boleh memberikan, anda sentiasa boleh mencari jawapan yang berpengetahuan dan prihatin kepada mana-mana soalan anda.Jika ia adalah masa untuk membuat perbezaan dalam kehidupan anda dengan produk yang anda gunakan untuk diri sendiri, keluarga anda, dan rumah anda, sila layari Shaklee hari ini!

credit

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s