Vitamin E : atasi dan perbaiki parut, mempertingkat kemampuan produktif, melindungi jantung, anti-penuaan dan anti oksidan yang hebat!

 
 
Assalamualaikum.

Anda pernah dengar Vitamin E?

 

Vitamin E : atasi dan perbaiki parut, mempertingkat kemampuan produktif, melindungi jantung, anti-penuaan dan anti oksidan yang hebat!

Assalamualaikum.

Anda pernah dengar Vitamin E?pic credit troythomson.com.au
Apa pentingnya Vitamin E untuk tubuh badan kita?
1. melindungi jantung
pengambilan harian 800 IU vitamin E adalah untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan penghasilan lipid, meningkatkan kolesterol HDL, mengurangkan tekanan darah, dan menghalang anemia hemolitik
2. mempertingkatkan kemampuan reproduktif
kajian menunjukkan para lelaki yang mengambil 600UI – 800 IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka
3. anti penuaan
1 kapsul sehari mampu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. ia mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot paha.
4. anti oksidan yang kuat
pengambilan lebih dari 1,200 IU sehari berkesan untuk bertindak sebagai anti oksidan yang kuat, membantu melawan kanser, mengukuhkan imun sistem, menghalang / melambatkan pertumbuhan tumor, dan mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas.
5. menghalang keguguran
merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flugh. digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin dan keguguran.
6. memperbaiki parut
memperbaiki bengkak dan ulser kulit. boleh dikenakan terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.
*nota:
para nutrisi menggalakkan pengambilan ACE (beta carotene, vitamin C dan vitamin e) bersekali untuk menggandakan kesan anti oksidasi dalam melawan radikal bebas.
Apa bagusnya Vita E Shaklee berbanding vitamin E di pasaran?
Vitamin E keluaran Shaklee (iaitu Vita E Complex) diperbuat dari soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E, diekstrak d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gamma, delta). ia adalah vitamin E yang paling lengkap di pasaran.
 
-ia mengandungi 10 mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel, sel darah merah dan tisu otot.
-ia juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.
 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan dan mencegah sebarang penyakit.
 
 
 

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s