Rahsia Sembuhkan Bayi Selsema Tanpa Ubat Dan Antbiotik

Antibiotik tidak sesuai untuk selsema bayi berumur satu tahun ke bawah. Bahkan penggunaan antibiotik sebenarnya bukan mematikan kesemua virus yang menyerang tubuh tetapi membuatkan sebahagian virus dalam tubuh menjadi kebal antibiotik. Apabila kemudian hari selsema bayi kembali, antibiotik kurang lagi berkesan melawan virus yang telah kebal.


Ada cara yang lebih elok, bagus, selamat, menyeronokkan dan ceria untuk menyelesaikan masalah bayi selsema dengan mudah tanpa menggunakan ubat-ubatan berunsur dadah dan juga antibiotik.Vitamin Atasi Bayi Selsema

Omega Guard

Nutriferon

Performance Drink
Omega Guard

Selain manfaatnya kepada kecerdasan otak, jantung, eczema bayi dan lain-lain, Omega Guard juga membantu meningkatkan daya tahan lawan penyakit anak. Sekiranya anak anda berusia satu tahun hingga 4 tahun, berikan mereka 1 kapsul Omega Guard seminggu sekali. Omega Guard dapat mengurangkan kekerapan bayi selsema.


Anak anda akan menggemari keseronokkan memecahkan kapsul Omega Guard dalam mulutnya hingga si manja anda mahukan Omega Guard lagi hingga berguling-guling di lantai!!


Sangat bagus ibu-ibu menyusu mengambil supplement Omega Guard. Tahap DHA dan EPA yang tinggi dalam susu ibu boleh meransang antibodi tubuh bayi selsema untuk melawan virus selsema.Nutriferon Shaklee

Nutriferon bukan antibiotik sebaliknya nutriferon shaklee menggerakkan antibodi tubuh untuk melawan virus yang menyebabkan selsema bayi, demam dan batuk dalam tempoh tiga hari.


Rasanya manis labu, tidak manis-manis pahit seperti kebanyakkan ubat-ubatan untuk kanak-kanak. Letakkan sedikit ditangan si manja anda, dan minta dia jilat tangan yang menganduni Nutriferon. Mesti anak anda seronok dan gembira menikmati “ubat” selsema dengan cara yang menyeronokkan seperti Yaya juga, sampai minta ditambah lagi^_^
Performance Drink

Performance Drink membantu mengelakkan kehilangan bendalir dalam badan akibat demam selsema bayi. Performance Drink juga membantu mengurangkan demam bayi selsema. Berikan secubit kecil Performance Drink dan campurkan ke dalam sebotol air masak si manja anda. Tak perlu risau anak anda tidak akan perasan perbezaan ketara rasa air masak..


Anda juga boleh memberikan anak anda Performance drink apabila Si manja anda mengalami cirit-birit sebagai pengganti air garam yang sememangnya tidak sedap dan tidak boleh diterima oleh tekak kita dan juga bayi selsema=p

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

credit…

********************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s