Supplemen buat Kesuburan Wanita

Subur rasa-rasanya ini isu yang agak sensitif diperkatakan tetapi tahukah anda bahawa ramai wanita-wanita ( tak kurang juga lelaki-lelaki) di luar sana yang mengalami masalah kesuburan dan agak sukar untuk mendapatkan cahaya mata.


Persekitaraan yang semakin tercemar, dan pendedahan terhadap radikal bebas semakin menjadi-jadi adalah punca kerosakan sel-sel dan sistem tubuh, adalah antara punca ramai antara kita mengalami kesukaran untuk mengandung.

Jadi mari kita lihat Bagaimans supplemen Shaklee boleh membantu dalam meningkatkan kesuburan wanita. Set kesuburan wanita terdiri daripada, Vita Lea, B-Complex, Vitamin-C, GLA dan Alfalfa. Manakala set kesuburan lelaki terdiri daripada Vita Lea, B-Complex, Vitamin-C,Vitamin-E, Zink

Vita Lea– ialah multivitamin yang melengkapkan zat-zat dan mineral yang berkurangan di dalam tubuh agar sistem tubuh dapat berfungsi dengan lebih cekap

B-Complex sangat penting dalam perancangan kehamilan kerana ia mengandungi asid folik yang diperlukan di awal kehamilan untuk mengelakan spina bifida pada bayi. Vitamin-C pula untuk pembinaan dan pemulihan sel.

Alfalfa pula penting bagi kesihatan organ wanita serta untuk mengurangkan simptom seperti keputihan dan sebagainya

VItamin yang memainkan peranan penting dalam proses kesuburan ialah GLA buat wanita dan Zink buat lelaki.

GLA Complex membantu tubuh menghasilkan “cecair kesuburan” yang berfungsi memberi ruang kepada sperma untuk hidup lebih lama di dalam tiub falapio sehingga 5 hari.
Zink pula membantu menguatkan sperma dan lebih kuat.

Insyallah amalan supplement di atas ini boleh membantu anda dalam usaha mendapatkan cahaya mata. Namun jangan pernah putus usaha dan doa kepada Yang Maha Esa kerana Sesungguhnya semua itu dari Kehendaknya

********************************************************************************************************************************************************** Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House.
*********************************************************************************
Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s