Produk Omega 3 terbaik

Kenalpasti Ciri-ciri Produk Omega 3 Terbaik

Omega-3 dikenali sebagai nutrisi terbaik untuk menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata. Ia juga boleh mengurangkan keradangan pada sendi (artrithis), merendahkan kolestrol, memastikan kesihatan jantung. Lebih unik lagi, asid lemak istimewa ini juga dieksploitasi secara meluas untuk mengurangkan lemak-lemak berlebihan (aka kegemukan) – tak hairanlah ramai juga yang membeli Omega Guard Shaklee dalam misi menguruskan badan. Katanya, makan Omega lagi cepat turun berbanding Lecithin.

Dengan pelbagai fungsi kritikal di atas, maka produk Omega 3 juga harus dipilih secara kritikal. Bukan boleh main beli je.

Ciri-ciri yang perlu dititikberatkan sebelum membeli Omega-3:

Kenalpasti Sumber Omega 3

  • Sumber terbaik dari ikan laut dalam



Pastikan kandungan yang tepat – EPA dan DHA yang tinggi

  • Semak kandungan minyak ikan, kandungan DHA dan kandungan EPA. Paling penting DHA dan EPA, bukan pada jumlah kandungan minyak ikan semata-mata.

Keistimewaan/Kelebihan Omega Guard Shaklee

  • dibuat dari minyak ikan laut dalam, berbanding sesetengah produk yang menggunakan minyak hati ikan. Orang pun dah tahu sekarang kan hati sebenarnya tak elok untuk kesihatan sebagaimana sunnah tidak menggalakkan kita makan organ dalaman.
  • mengandungi kesemua 7 asid lemak penting – yang terpenting adalah EPA, DHA, ALA.
  • kandungan EPA dan DHA TERTINGGI dibandingkan dengan beberapa produk pilihan di pasaran.
  • harga berpatutan, setanding kualiti. Jika dibuat perbandingan antara pelbagai jenama di pasaran, Omega-3 dari Shaklee masih dikira murah walaupun bukan yang termurah (Harus banding berapa kandungan DHA dan EPA ya, bukan pada harga dan berapa kapsul yang ada sahaja.
  • melalui proses penyulingan molekul berperingkat yang ketat untuk mendapat minyak ikan tulen berkualiti tinggi. Proses ini memastikan bahan kimia berbahaya seperti merkuri, PCBs, leads, arsenik, kadmium dan xxx dinyahkan sepenuhnya.
DHA DAN EPA TERTINGGI DALAM SHAKLEE OMEGA GUARD
Terbaik dalam kelasnya!

Testimoni pengguna yang menggunakan Omega Guard Shaklee

  • kolestrol turun – macam cerita kawan saya ni yang menghadiahkan minyak ikan untuk ayahnya.
  • Berat pun turun, kurang lemak-lemak degil
  • Anak yang kerap kena serangan asma perlahan-lahan pulih, Alhamdulillah
  • Ibu mengandung yang mengamalkan Omega lebih bertenaga, lebih yakin akan perkembangan kandungannya.
  • Ibu-ibu yang membeli Mealshake dan Omega berpuas hati selera makan anak makin bertambah
  • Sakit sendi, sakit lutut, lenguh-lenguh dan kebas-kebas berkurang dan hilang apabila Omega di ambil bersama Advanced Joint Health Tablet dan Ostematrix.
credit…. 

********************************************************************************************************************************* Saya adalah pengedar Shaklee yang sah di Sarawak (SID 869586). Melakukan penghantaran ke seluruh negara/Indonesia/Brunie melalui pos laju. Konsultansi percuma sepanjang bergelar pelanggan Sheena E Shop House. ********************************************************************************************************************************** Mahu Jadi Ahli Shaklee? Jangan Tunggu Lagi. Jadi Ahli, Jaga Kesihatan, Tambah Pendapatan. Hubungi saya untuk daftar segera .
Online form powered by 123ContactForm.com | Report abuse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s