VITAMIN C SEBAGAI MASKER MUKA… BAIK UNTUK JERAWAT :)

 

Assalamuallaikumm…🙂 hope u ol dalam keadaan sihat n plss take care ur selff.. jgn beban n susahkan orang y kite syg… kecian die.. heheheh.. me? da lama x demam.. skali demam dekat 2 minggu ni.. tapi malam j demam,.. siang ok.. alhamdulillah.. ok ni my stori.. hehhehe.. nk mengadu nasibb..🙂 pluss di tambah pulak jerawat kat dahi ni yang semakin membiak dengan subur.. bikin kepala zf sakit.. huuuhhh peningg..
 
 
jerawat boleh di sebabkan tensen.. o hormon yang xsekata.. x pon persekitaran kita y berubah-ubah.. so, be way.. huhuhuhu… lately dengan demam, kije yang banyak n urgent.. memang stresss… maybe sebab tu jerawat ni subur.. hehhehe…
skang kat group SGL ngah heboh dok kate vitamin c sebagai masker.. ni kali ke-3 try… ptg tadi da wat.. heheheh.. ni nak tido wat ag.. sok pagi baru bersihkan… tau kenapa zf wat masker vitamin c shaklee ni.. cox jerawat ni degil sgt… bekas2nye susah nk hilang… hati ni da excited nk try gune vitamin c as masker.. so, akhirnye buat jugak.. ehhehehe…
1st gune.. mase tu kebetulan baru pas picit jerawat,,.. huh!!! pedih giler! tapi sedappp.. i mean ia d effect kat jerawat tu… after basuh ritu jerawat tu da kempiss.. alhamdulillah.. suke sangat.. membuatkan i lagi xcited nk wat masker vita c ni.. heheh.. loike!!
macam mana nak buat masker vita c??
camni carenye…
1- tumbuh vita c shaklee kasi haluss… ( balut gune plastik / kertas)
2 letak kat tapak tangan n letak air sikit demi sikit
3- sapu kat muke.. 9 x kesah nk seluruh muke o tempat y jerawat j)
selain buat masker.. zf jugak amik vita c ni siang 1 biji n malam 1 biji… nak tawennn kine la cantik sikit dari biase..lallalala.. mood memng xnk jerawat mase wedding t.. so, ngah struggle ni..
target : nk kurus.. nak cantik.. xnk jerawat mase wedding t…
rahsia vita c
– menjadikan kulit kite halus, licin, gebusss, bersih jerawat,
– membantu mencerahkan kulit kite
-meningkatkan imunisasi badan
– untuk perokok
– membantu penghasilan product susu badan
– masalah gusi
– masalah gigi berdarah
dan banyak lagi…
Berminat boleh hubungi saya (hasheena) di 0128844580 atau email saya hasheena73@gmail.com atau Singgah di FB: Hasheenabeevi
 
Setiap pembelian daripada Sheena E Shop House akan mendapat Konsultasi percuma….
 
 
credit…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s