Buat Masker Dengan Soy Protein Isolate Powder (ESP)

Buat masker secara alami? Menggunakan bahan-bahan yang ada di rumah? Ye, pastinya kita boleh buat masker sendiri. Tidak perlu hendak beli di kedai kerana di dapur anda sudah tersedia. Hari ini saya mahu kongsikan cara membuat masker menggunakan bahan yang senang kita dapati. Hanya sediakan yogurt dan Soy Protein Isolate Powder (ESP), pastinya anda akan dapat apa yang diidamkan. jom tengok cara hendak buat masker ini.


BAHAN UTAMA

  • Yogurt
  • Soy Protein Isolate Powder (ESP)

CARA MEMBUAT BANCUHAN MASKER

  • Bancuhkan satu sudu kecil yogurt bersama dengan satu sudu kecil Soy Protein Isolate Powder (ESP).
  • Kacau dan jeng jeng jeng, sudah siap untuk ditempek ke muka.
 

 
 
 

Apa Rahsia Masker ini? Jom kita tengok testimoni mereka yang sudah mencuba.


Slm..tq coz bg petua masker esp.mmg puas ati sgt2 even br try for 3 days.sebelum ni rs sakit ati sgt tgk kulit muka yg teruk lagi2 sejak pregnant ni lg rancak jerawat naik..so far ble baca aje psl masker esp ni terus je nk cuba sbb senang je nk apply n msk arini almost 4 night dh sy pakai..terus terang mmg abis semua jerawat kecut x kira kecik besar,kulit dh kurang oily,moist n lembut je..x rugi beli sbb selain minum bleh jgk jg kulit muka..klu bleh lumur satu badan pun sy sanggup..tqvm shaklee:)”


ESP + VIT E = MASKER … Sangat sangat berpuas hati.. kulit bertambah flawless.. bangun pagi cuci jer rasa dapat muka baru.. hari-hari rasa mcm tu. seronok sangat!! sape yang belum cuba, meh la cube.. tak menyesal. rasa mcm nk lulur satu badan. boleh tak agak2 nya yer? heheh.”


 


Jom buat!

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. —————————————————

Hubungi saya dengan sms ke 012 8844580 atau email hasheena73@gmail.com untuk maklumat lanjut.

credit….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s