Sakit Sendi Saya Hilang Dengan Joint Health Complex

Anak itik tok wi mandi dalam kolam
Sakit apa tok wi sakit sendi tulang

Saya alami sakit2 pada sendi terutama lutut sejak kelahiran anak ketiga. Mungkin faktor usia, atau bertambah tanggungjawab. Saya dah lama tunggu sesuatu yang bernama glucosamine dari Shaklee… Akhirnya ia tiba juga!

Advance Joint Health Tablet ni diperbuat dari bahan2 herba semulajadi (jagung herba ya) dan bahan2nya diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi. Ya ia diperbuat dari jagung, boswellia dan bahan2 lain yang penting untuk kesihatan sendiri seperti vitamin C, zinc, mangan dan sebagainya.

Alhamdulillah dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi2 saya terutama bila naik tangga. Kalau tak, memang terasa.

Disebabkan memang sinonim sakit sendi ni dengan kebanyakan orang yang meningkat usia, saya hadiahkan buat ibu mentua dan ibu bapa saya. Biarlah kita semua sihat dan selesa.

Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Buat anda yang mengalami sakit2 sendi terutama di bahagian lutut bolehlah kalau nak cuba Joint Health Complex. InsyaAllah dalam masa seminggu boleh rasa kesannya.

Kalau mak atau ayah atau mentua yang alami sakit sendi boleh juga sarankan pada mereka. Kalau nak buat pesanan boleh hubungi saya :)
Saya suka!
—————————————–

Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia, Indonesia , etc. (ketahui bagamana untuk mendapatkan POS PERCUMA).
Hubungi saya – hasheena73(@)gmail.com – 012-8844580 [SMS/WhatsApp dialukan] untuk sebarang pertanyaan.
|Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari Sheena E Shop House

credit…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s