Kulit Kering Makin Moist Setelah Consume Meal Shakes!

Testimoni adalah hasil perkongsian customer yang berpuas hati

Alhamdulillah .. kebelakangan ramai pulak regular customer yang mengulang order mahu mencuba Meal Shake. Nak bagi anak, kata mereka. Buat kawan-kawan yang beli Meal Shake, meh saya nak share satu testimoni best pasal Meal Shake ni .. lepas ni confirm you all make sure anak-anak tak skip minum Meal Shake supaya kulit diorang makin cantik (especially yang lasak-lasak tu)


Shaklee Meal Shakes, pilihan sihat on-the-go
Shaklee Meal Shakes, pilihan sihat on-the-go



Testimoni ni credit to kak cery dan iffah ~*
” … consume “Shaklee Meal Shake”macam yang Iffa berikan pada adik bongsu Iffa, sedap memang sedap, beraroma vanilla. Dalam tak sedar, adik Iffa dah consume canister yang kedua..

“Kak Ipah, ape yang kak Ipah belikan Ijat hari tu? Boleh belikan lagi?”
“Dah habiske?”
“Dah laa”

Terkejut juga Iffa, adik Iffa memang tak pernah missed untuk minum Shaklee Meal Shake ini. Buat pengetahuan semua, kulit adik Iffa ini sangat sensitif. Semasa beliau menuntuk di MRSM Gemencheh, beberapa kali Bonda Iffa perlu mengambil beliau untuk mendapatkan rawatan sakit kulit beliau yang kronik. Kulit muka dan kulit di bahagian kaki seakan tumbuh macam jerawat yang banyak dan bernanah(Resdung Kulit kata doctor)…..Kini, Alhamdulillah kali terakhir Iffa jumpe beliau 2 minggu lepas, kulit muka Aizat bukan sahaja kering tetapi makin licin, kulit kaki pun sama… Suka sangat! Harap Ijat akan teruskan consume Shaklee Meal Shake dan yang terbaru Iffa berikan Ijat Shakee Alfalfa Complex (untuk resdung dan alahannya) dan juga Shaklee Sustained Released Vita-C untuk meningkatkan imuniti Ijat”



Sekilas fakta Meal Shakes

  1. Meal Shakes mengandungi 19 jenis vitamin asas dan minera
  2. Sarapan berkhasiat dan lazat untuk kanak-kanak yang sedang membesar (dan lebih-lebih lagi on the go)
  3. Hidangan rendah kalori yang ideal bagi golongan dewasa yang nak maintain berat badan – kenyang
  4. Athletes yang perlukan hidangan makanan tambahan ringkas penuh khasiat – so kalau ada kawan2 yang kaki gym boleh suggest ambik ni (atau ESP)
  5. Mudah dibancuh

Then, macam mana pula Meal Shakes membantu pulihkan kulit? Sebabnya dalam Meal Shakes ni ada protein, selain daripada gabungan multivitamin serta multimineral dan fiber kat dalam Meal Shakes ni. Rasa pun sedap! Bancuh pun senang!


Fungsi protein :-


  • Protein berfungsi untuk membentuk sel baru bagi menggantikan sel mati atau sel yang telah rosak
  • Protein digunakan untuk membina tisu penghubung pada ligamen, tendon dan otot
  • Protein digunakan untuk mensistesiskan antibodi bagi mempertahankan badan daripada penyakit
  • Protein berfungsi untuk mensintesiskan hormon bagi koordinasi badan

Pesanan dan pertanyaan, smsWhatsApp saya 0128844580 atau email di hasheena73@gmail.com atu isi borang dibawah untuk mendapat banyak tip-tip kesihatan, kehamilan, kecantikan dan lain-lain.

credit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s