Diet !!! Berjaya turunkan 8.8 kg dah!!

Kronologi Diet Lailasani :-

Saya senaraikan produk2 SHAKLEE yang saya ambil ye. Tengok kat bawah, kat KRONOLOGI tu. Saya ambil step by step, upgrade dari yang BASIC ke PREMIUM ke ADVANCE dan ke EXTRAVAGANZA. Slow2 cuba dan mencuba.:)

Yang penting kena istiqamah, kena berdisiplin. Kalau takde disiplin memang akan ke laut semuanya.😛
Ganbarou ne minna!!! (Good Luck ye semua!!)

Sambungan Kronologi dari entry ini. :-
Start diet : November 2011 – Berapa kg? Hmmmmm.. .segan nak bagitau. Hihihi, kita share part berapa kg yang berkurang jelah ye. Nanti kalau dah hilang segan tu, saya sharelah BERAPA kg berat saya semasa start program ni.
Disember 2011 : Turun 2 kg (Pakej Basic)
Januari 2012 : Turun 2 kg (Pakej Basic)
Febuari 2012 : Turun 1 kg (Pakej Basic)
Mac 2012 : Turun 1 kg (Pakej Premium)
April 2012 : Turun 1 kg (Pakej Advance)
May 2012 : Turun 1.8 kg (Pakej Extravaganza)

Cerita penuh?
Sila KLIK sini.

Gambar terkini bersama encik suami sempena last day beliau bekerja sekilang dengan saya.

(24022003~04052012)

**lebih syok kalau kita ada kawan yang sama2 nk turunkan berat badan. syok utk share tips2**

Credit..

Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email saya di hasheena73@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s