"Malang Tak Berbau"- Shaklee First Aid for Children

Cerita yang saya nak kongsikan pagi nie memang saya minta jauhkan dari keluarga kita tapi kadangkala ia masih berlaku, So sebagai mak bapak yang bertanggungjawab apa persediaan untuk kita hadapi saat2 kritikal seperti Puan Liza nie?

Ini perkongsian beliau di group Eksklusif kami, Jom Kita baca …

————————————————————————————————

[TESTIMONI ANAK SENDIRI]


Muka melecur akibat terkena api semasa membakar sampah, 9 hari kulit totally dah mengelupas dan dlm proses nak ilangkan parut jer lagi kat muka. Apa yang Liza gunakan?


  • Mealshake- diminum
  • Chewable vitamin-C- Dimakan
  • Basic- H – air mandian
  • Herbal Blend- krim sapuan nipis
Subhallah memang cepat dan sangat elok ( dengan izin Allah jua)

—————————————————————————————————–
Syukur alhamdulilah anak Puan Liza semakin sihat nampaknya.. Syukur..

Jom kita semak antara Shaklee First Aid for children

1) Mealshakes– adalah makanan tambahan yang membekalkan 35% bagu 19 vitamins dan mineral yang kaya dengan kalsium, serabut dan sajian protien yang antara lain berfungsi untuk menukarkan sel2 mati dan rosak kepada sel2 baru dan menguatkan immune system agar tidak mudah di serang bakteria tatkala dalam proses penyembuhan kulit

2) Vitamin- C chewable for children– Sememangnya di saran kan buat kanak-kanak, kerana ia bertindak sabagai antioksida untuk melawan free radicals dan menyebabkan parut kekal dan mencacatkan kulit muka. Ia membantu pertahanan semulajadi tubuh si comel

3) Basic-H- Multipurpose Super cleaning Organic Concentrate yang memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai untuk dibuat mandian dan pada masa yang sama mempunyai 1001 kegunaan

4) Herbal Blend Cream- adalah Krim yang berfungsi mengikat lembapan pada kulit agar tidak kering dan mengelakan anak2 mengaru ketika proses baik bulih kulit, dan pada masa yang same menlicinkan kulit dan memudarkan kesan parut secara perlahan.


Sudahkah anda bersedia jangan esok dah terkena baru nak terhegeh2.
Lakukan tindakan anda to build a safe and healthy HOME.



Untuk khidmat konsultasi dan tempahan produk SHAKLEE sila hubungi saya di hasheena73@gmail.com atau 0128844580 dan setiap pembelian daripada Sheena E Shop House akan mendapat konsultasi percuma
 


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat??? Boleh hubungi saya, Hasheena[Shaklee ID : 869586]
~ SMS/WhatsApp : 012-8844580
~ Email :hasheena73@gmail.com ~ FB Fan Page : Mom and Baby ~

Credit dari Mommy Razim

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s