Krim Ajaib Shaklee

Ingat tak gambar ni..Ruam penuh belakang leher Hilda. Maybe sebab cuaca panas, so rashes ni saje nk lepak-lepak kt belakang leher dia.

Alhamdulillah after less than a week.

Rahsia kulit Hilda kembali jelita adalah;

Herbal Blend®Multi-Purpose Cream

  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

Actually selepas 2hari saya sapukan Herbal Blend ni kt leher Hilda, rashes tu dh nampak berkurangan. Dah tak terlalu merah dan dah mula lenyap sikit demi sedikit. Saya apply setiap kali lepas mandi pagi dan petang. Masuk hari kelima, tadaaaa..dh tinggal bekas saje. Butir-butir rashes dah hilang!!!

Krim ni ala-ala losyen tanpa bau. Bila sapu pon tak berminyak dan melekit. I like.

If any of you ada problem anak beruang eh eh!! beruam, boleh la try juga. Boleh apply juga dekat nappy rashes. Then kalau mak pak nk guna utk lembutkan kulit tumit kaki yang mula pecah-pecah tu pon boleh je. Kata krim seisi keluarga kan..

Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau email saya di hasheena73@gmail.com atau isi borang dibawah ini

Credit….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s