Secret Recipe Vitamin E

Salam semua..
Dalam minggu ni havoc dikalangan group Euphoria kami tentang kejayaan salah seorang rakan kami yang berjaya merawat suami beliau menggunakan produk Shaklee. Setahu saya chicken pox ni kena masa budak2 jer.. rupanya orang2 yg dah dewasa pun boleh dapat penyakit ni…termasuklah suami Fai ni…
Apa resepi kejayaan yg dia telah lakukan bagi merawat suami tercinta yg telah mendapat chicken pox ni? Jom mari kita baca kisah yg menyayat hati ini..boleh klik blog Fai di sini
“…Bulan July lepas, hubby kena chicken pox yang agak teruk. Habis satu muka dia penuh dengan parut2 chicken pox tu. Fai pn apa lagi, bila hubby baik jer dari chicken pox… Fai terus sapukan minyak vitamin E kat tempat2 parut di kawasan muka hubby. Memang sapu sungguh2 la sebab nk bagi parut2 tu cepat pudar. Hihi… Bila parut tu dah mula pudar, fai hanya sapukan vitamin E 2-3kali seminggu jer. Tapi yang penting Fai memang tak pernah skip bagi hubby basic vitamin (optimum set). Alhamdulillah… Setelah lebih kurang 2-3 bulan, parut-parut kat muka hubby semakin pudar dan berkurang… Syukur sangat…”
Anda teruja untuk melihat bagaimana proses pemulihan berlaku? Jom kita tgk gambar ini..
Apa macam? Sungguh menyayat hati,kan? Kasih seorang isteri merawat si suami..sanggup buat PUPUR MUKA GUNA VITAMIN E TUUU…
Kenapa tindakbalas vitamin E ini berkesan pada kulit?
Ini kerana antara fungsi vitamin E ini adalah dia dapat mengurangkan fatty acid daripada “oxidation”. Dengan demikian ia boleh meningkatkan jumlah oxygen kepada tisu-tisu.
Selain itu, ciri2 ANTIOKSIDAN yang ada pada vitamin E membantu mencegah kerosakan sel dan amat baik dalam membantu mempercepatkan proses baik pulih luka.
DAN SUDAH SEMESTINYA SANGAT FAMOUS DIKALANGAN ORANG YG MEENGGUNAKANNYA UNTUK MENDAPATKAN KULIT CANTIK!
Kenapa Vitamin E Shaklee ISTIMEWA?
Kelebihan vitamin E Shaklee kerana ia mengandungi mineral SELENIUM yg menyokong aktiviti vitamin E berfungsi sebagai sebahagian daripada komponen glutation peroksida iaitu sejenis enzim drp keluarga enzim antioksidan.
 
Cuba dulu baru tahu…
Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 (Hasheena) atau email saya di hasheena73@gmail.com atau klik sini untuk harga
 
Credit…
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s