NEW IMPROVISED FORMULA: VITAMIN

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Vitamin E kesukaan ramai sekarang di tambah dengan Grape Seed Extract!

Ramai orang sukakan vit E sebab Vit E ni dikatakan rakan karib kulit. Tapi sebenarnya ia bukan terhad untuk kulit sahaja. Vit E juga untuk kesuburan! Yang berusaha utnuk mendapatkan zuriat patut mengambil vit E dalam diet harian mereka.

Berbalik kepada GRAPE SEED Extract. Apa yg bestnya pasal kandungan baru yg ditambah dalam Vitamin E ni?

Khasiat GRAPE SEED Extract yang paling utama adalah:

 • Mengikut kajian saintifik Grape Seed Extract terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika diamalkan secara konsisten.
 • Grape Seed Extract juga terbukti berkesan untuk menguatkan system imun badan, menurunkan paras kolestrol menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.

Bukan itu sahaja. Nak tahu kenapa GRAPE SEED EXTRACT ni dipilih untuk ditambah ke dalam Vit E ni?? Rahsianya kerana dalam Grape Seed Extract terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin (OPC)yang lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yang lain. Ape kepentingan OPC???

 
 • # OPC merupakan anti pengoksidaan yang paling berkesan dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengosidaan. 
  
 • #OPC juga adalah 50 KALI GANDA lebih kuat daripada Vitamin E dan 20 KALI GANDAlebih kuat daripada Vitamin C.
 
 • #OPC berfungsi memusnahkan ‘radikal bebas’ yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.
 • #Di samping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kolagen serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya antara makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu.
 
 • #Sekaligus ia juga baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan. 
 
 • #Selain daripada kehebatan Grape Seed Extract dari sudut kajian saintifiknya itu, kelebihan anggur juga turut termuat di dalam At-Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi), yang menyatakan bahawa anggur adalah antara sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya.
 
 • #Ianya berfungsi sebagai buah, minuman dan juga ubat. Tidak hairanlah jika di dalam Al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur

  Credit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s