PRODUK HARMONY UNTUK SUAMI DAN ISTERI

Griptite

 (Harga Sebenar : RM 44.00)

.

Griptite dirumus secara tradisional untuk merawat masalah sakit puan dan mengatasi masalah penurunan nafsu seksual wanita.

Cara makan : 2 tablet pagi dan 2 tablet malam selepas makan.

V-SWEET
 (Harga Sebenar : RM 29.00)

.

V-Sweet dirumus secara saintifik untuk mengembalikan keperawananan wanita selain melambatkan proses menopause. Ia juga membantu mengetatkan dan menguatkan otot-otot faraj agar kadar cengkaman dapat dirasai ketika bersama suami. V-Sweet boleh juga digunakan sebagai bahan pelincir untuk wanita yang sudah menopause atau mengalami masalah faraj kering.

Cara Penggunaan : Bersihkan bahagian alat sulit dan lap kering. Sembur V-Sweet sebanyak tiga kali pada bahagian dalam bibir dan lubang faraj setiap kali sebelum hubungan seks dan nikmatilah berahi rangsangannya bersama suami. Juga jadikan penggunaan V-Sweet sebagai amalan setiap kali selepas mandi dan buang air kecil.
 
 
FEMININE DOUCHE
 
 (Harga Sebenar : RM 22.00)
.
.
Feminine Douche merupakan cecair herba kebersihan alat sulit wanita yang menyegarkan dengan keharuman semulajadi yang diformulasi secara eksklusif untuk kebersihan, kesegaran dan keyakinan wanita. Tanpa sabun, ianya lembut dan memelihara pH bahagian sulit.
Cara Penggunaan : Tuang cecair Femina Douche pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit wanita sehingga berbuih. Bilas sehingga bersih
 
VAGINA TIGHTENING GEL
 
 (Harga Sebenar : RM 39.00)
.

Digunakan untuk mengembalikan keanjalan kepada otot vagina akibat kelonggaran otot vagina selepas melalui proses bersalin, peningkatan usia atau lemah otot pelvik. Ia mampu untuk mencegah penuaan dari dalam, membuat anda rasa remaja dan meningkatkan keinginan untuk melakukan hubungan seksual bersama pasangan anda.

Penggunaan : Digunakan pada bahagian sulit wanita.

INTIMAC CHOC
(Harga Sebenar : RM 30.00)
.
.

Masalah keintiman dalam rumahtangga menjadi salah satu masalah utama dalam hubungan suami isteri.
Cara Makan :

 • Makan 1 jam sebelum hubungan asmara. Suami dan isteri makan satu biji seorang.
 • Ambil sekali sahaja setiap satu minggu. Berhenti pengambilan semasa isteri datang haid.
 • Rasai dan nikmatilah sendiri rahsia sebenar di sebalik INTIMAC CHOC dalam konteks keharmonian rumahtangga, mengeratkan hubungan kekeluargaan dan menghangatkan kemesraan anda. Dijamin anda berpuashati!!!!!!
 
***********************************************
 
Produk Lelaki
.
PHOS-X
https://kedaivitaminku.files.wordpress.com/2012/09/phosx-cap-riz.jpg?w=300 (Harga Sebenar : RM 44.00)
.
Phos-X dirumus secara tradisional untuk meningkatkan keperkasaan lelaki dan mengatasi masalah penurunan nafsu seksual lelaki.

Cara Makan : 2 tablet pagi dan 2 tablet malam selepas makan.

RODOX
 (Harga Sebenar : RM 29.00)
.

Rodox adalah persediaan tradisional yang mujarab untuk merawat, menyegar dan memberi penjagaan sempurna kepada alat kelamin lelaki secara luaran. Adunan ramuan herba khusus untuk merawat urat-urat zakar yang tersimpul supaya lurus semula agar darah mengalir sempurna pada kawasan zakar.

MASCULEAN WASH
 
 (Harga Sebenar : RM 22.00)
.

Masculean Wash merupakan cecair herba kebersihan alat sulit lelaki yang menyegarkan dengan keharuman semulajadi yang diformulasi secara eksklusif untuk menjaga kebersihan, kesegaran dan keyakinan lelaki. Tanpa sabun, ianya lembut dan memlihara pH bahagian sulit.
Cara Penggunaan :

 • Tuang cecair Masculean Wash pada tapak tangan dan cuci pada alat sulit lelaki sehingga berbuih. Bilas sehingga bersih.
 • Amalkan penggunaan Masculean Wash setiap kali mandi dan selepas membuang air.
KOS PENGHANTARAN

Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila berhubung dengan Puan Hasheena di 012-8844580 untuk penjelasan lanjut.
   
  

  
  
  
  
  
  Advertisements

  Leave a Reply

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

  Google+ photo

  You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

  Twitter picture

  You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

  Facebook photo

  You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

  w

  Connecting to %s