ORIGINAL JUN GONG DETOX FOOT PATCH/PELEKAT TOKSID

KELEBIHAN DETOX FOOT PATCH : 1) Untuk melegakan sakit tumit dan tapak kaki – sesuai utk sesiapa yg selalu berdiri..berjalan lama..especially yg pakai high heels… 2) Untuk membantu dalam mempercepatkan proses penurunan berat badan.. 3)Untuk membantu merawat masalah jerawat 4) Untuk membantu merawat mereka yg masalah sinus / resdung 5) Untuk membantu melegakan sakit pinggang 6) Untuk penyakit-penyakit lain melalui titik refleksologi di tapak kaki ** sesuai utk lelaki dan perempuan… ** sesuai utk warga emas yg selalu sakit kaki, sakit lutut..belikan utk ibubapa or mentua anda. ** utk perokok juga sesuai…(kan bnyk toksin yg disedut..) ** bagi mereka yg mementingkan kesihatan dalaman.. InsyaAllah berkesan dan mujarab!
Packaging – loose pack. Ini kerana kos akan bertambah sekiranya menggunakan original box!
Bahan2:
1) Wood Vinegar Extract
2) Bamboo vinegar Extract
3) Chitosan
4) Plant power

5) Vitamin C
6) Tourmaline

7) Cornstarch


Cara Pemakaian :-

1) Buka pelekat.
2) Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3) Pastikan bahagian yang beherba mengadap telapak kaki anda.
4) Minimum: 4 jam, Maksimum: 8 jam
pakai sebelum tidur…

Min. order = 10pcs (Ye la kan, kalo try sepasang, mmg la x nmpak pe..pakai 1 malam jek..x nmpak kesannye,so..for trial pack, disarankan 10 kpg. Bila dah konfiden, leh la beli banyak2..tuk kesihatan kita gak kan..)

HARGA 10 PCS WHITE DETOX RM15
Harga Borong (Loose)
100 keping = 0.75 X 100 RM 75.00
200 KPG = 0.70 X 200=RM140
300 KPG= 0.65X300=RM195
500 KPG = 0.60X500= RM300

1000 kpg =rm55x1000= rm550
HARGA BORONG BERPACKET

100keping – 0.90 sen sekeping
200 KEPING – 0.85
300keping – 0.80 sen sekeping
500keping – 0.75 sen sekeping


*penghantaran hanya dibuat melalui POS LAJU

penghantaran luar kawasan Klang..akan dikenakan charge rm3 …(shah Alam /subang jaya)

GOLD (UNTUK DETOX & SLIMMING)

RM2.00 SEKEPING
RM20 10 PCS

UNTUK BELIAN SECARA BORONG
III) GOLD (DETOX & SLIMMING)

BERPACKET

100 keping (Gold Slimming) RM 1.50 sekeping
200 keping (Gold SlimminG) RM 1.30 sekeping
300 Keping ke atas (Gold Slimming & Green Detox ) 1.00 sekeping
400 KPG RM0.95
500 KPG RM0.90

LOOSE

100 keping (Gold Slimming) RM 1.20 sekeping
200 keping (Gold SlimminG) RM 1.00 sekeping
300 Keping (Gold Slimming ) 0.95 sekeping
400 KPG RM0.90
500 KPG RM0.85

Apakah Kebaikan Utama Footpatch Ini?


Fungsi utama foot patch ini adalah untuk membuang toksin di dalam badan yang telah sekian lama tersimpan. Cara pengeluaran toksin adalah dengan melekatkan foot patch ini pada tapak kaki sebelum tidur dan toksin akan ditarik keluar / disedut. Dengan penggunaan konsisten setiap malam, maka kandungan toksin dalam badan dapat dikeluarkan.
Terdapat 2 jenis foot patch yang dijual oleh pihak kami iaitu Detox Foot Patch dan Slimming Foot Patch (Gold). Pada asasnya, kedua-dua foot patch ini berfungsi membuang toksin, tetapi untuk Slimming Foot Patch (Gold) terdapat bahan tambahan yang akan mampu menarik keluar lebihan lemak untuk tujuan pelangsingan.

Guna sekali anda pasti akan dapat merasakan toxin akan keluar dari badan anda pada esok harinya. Guna hanya satu pad untuk tiap kaki pada setiap hari. Hasilnya dapat dilihat dalam 3 fasa berlainan.

Fasa Satu

Meningkatkan kualiti tidur, meningkatkan sistem pencernaan dan mengeluarkan angin dalam badan. Anda akan rasakan badan lebih ringan (dalam tempoh 24 hari)

Fasa Dua

Meningkatkan daya rintangan badan terhadap penyakit, meningkatkan tahap metabolisme, meningkatkan sistem penghadaman, mengurangkan bau mulut dan kaki, tekanan darah dan tahap lemak akan berkurangan, buah pinggang berfungsi lebih baik dan meningkatkan sistem hormon dalam badan

Fasa Tiga

Fasa terakhir, anda akan dapati warna kehitaman pada foot patch akan lebih cerah. Ini bermakna toxin dalam badan semakin berkurangan. Anda akan dapati kulit anda akan lebih sihat.
Foot patch ini sesuai untuk :
  • Anda yang ingin mengurangkan berat badan
  • Anda yang mengalami masalah pencernaan, bau mulut, bau badan dan masalah kaki berbau
  • Anda yang mengalami tekanan kerja yang tinggi. Terdedah kepada radiasi
  • Anda yang berjalan atau berdiri terlalu lama
  • Kesakitan atau lenguh pada bahu, pinggang dan kaki
  • Perokok atau mereka yang dikelilingi asap rokok
TESTIMONI



Kawan2… Jom beli la foot detox patch ni..barang baik ni !!..saya baru dpt tghari tadi..balik umah terus cuba.. 1)kaki saya ni lenguh2 dan selalu kejang sebab selalu berdiri lama2..pas pakai ni… dah kurangkAN BANYAK la kesakitan tu… 2)saya ada masalah sembelit..susah membuang…huhuhuh..kalau x mkn ubat, x melabur la…hehe.. kadang2 sampai 3 hari,i mmg susah nak membuang…pas pakai ni..bezzzzzz..kuuar tanpa pelu meneran..haha..ops..
Kak…
lupa nak bgtau. dah dapat product smlm… cepat nye,tak sampai satu hari..
dah sampai.hehe…
mlm tadi dah guna… Sgt menakjubkan…!!
tapak kaki belah kanan byk toksin.hitam betul bila buka pagi tadi.yg kaki belah kiri.tak hitam sgt..
apa2 pun.. ari ni rasa segar sgt.. x rasa letih2 lg….walla…

Saya sendiri telah mencubanya…hanya pakai dalam 5 hari..resdung sy kurang dr biase..rasa lebih bertenaga, paling ketara, sy ni kerap terjaga tuk ke bilik air..slps pakai 2,3 ari..sy tidur nyenyak smpai ke pagi.. Camne? nk cuba? x cuba, x tau…Pape pun, perubahan or keberkesanan produk adalah bergantung kepada individu itu sendiri…Yang pastinya, ini adalah salah satu cara kita menjaga kesihatan..Cuba laa.
 
Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau hasheena73@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s