Al quran digital


Jika Anda Selama ini Tercari-cari Kaedah Mudah untuk Anda Mempelajari dan Menghayati Al-Quran,

Anda Bakal Menemui Penyelesaiannya Hari ini!

Saya benar-benar yakin yang anda kini teruja untuk memiliki Pen Al-Quran Digital ini. Ini kerana ia adalah pilihan yang terbaik buat anda yang ingin mempelajari & menghayati Al-Quran dengan kaedah terkini.

Berikut saya senaraikan 6 sebab mengapa anda tidak patut melepaskan peluang untuk memiliki Pen Al-Quran Digital hari ini!

Keistimewaan Pen Al-Quran Digital
1) Ia Sangat Mudah Digunakan!
Jika anda risau memikirkan bagaimana untuk menggunakan Pen Al-Quran Digital ini kerana anda tiada pengalaman teknikal, anda tidak perlu merasa bimbang kerana pen ini sangat mudah digunakan.

Anda hanya perlu meletakkan pen digital tersebut di mana-mana surah yang anda inginkan, dan pen ini akan membacanya untuk anda. Mudah bukan? Ya, ia lebih mudah jika dibandingkan ketika anda mula-mula belajar A-B-C 🙂

2) Dilengkapi 30 Juzuk Al Quran, Iqra’ & Doa Harian!
Al-Quran Digital ini lengkap bacaan Al Quran iaitu sebanyak 114 surah (30 juzuk) beserta bacaan untuk mempelajari Iqra’ & doa-doa harian terpilih dalam Bahasa Arab.

3) Terjemahan 2 Bahasa!
Di samping dapat mendengar bacaan Al-Quran, Pen Al-Quran Digital ini juga dilengkapi dengan fungsi terjemahan dalam Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris

4) Bacaan daripada Imam besar Masjidil Haram & Qari Terpilih.
Melalui Pen Al-Quran Digital ini, anda boleh mendengar, mempelajari & menghayati bacaan Al Quran daripada Imam Besar Masjidil Haram & Qari terpilih seperti Sheikh Abdul Rahman As Sudais, Sheikh Saad Al-Ghamidy, Sheikh Misyari Rashid dan Sheikh Abdul Al-Matrud.

Anda juga boleh merakam dan membandingkan bacaan anda dengan bacaan daripada Imam & Qari terpilih yang telah disediakan.

5) Bacaan Berdasarkan Pilihan & Sentuhan Pen Anda!
Keistimewaan UTAMA Pen Al-Quran Digital ini ialah ia boleh membaca ayat per ayat dan surah per surah. Apa yang anda perlu lakukan ialah hanya dengan menyentuhkan sahaja mata pen ini pada mana-mana Ayat atau Surah, secara automatik ia akan mengeluarkan bacaan mengkut Qari mana yang kita pilih. Sungguh mudah!

6) Berfungsi Sebagai ‘MP3 Player’ !
Pen Al-Quran Digital turut dilengkapi dengan USB Cable yang berfungsi sebagai ‘MP3 Player’ untuk memainkan lagu-lagu seperti nama-nama Allah, nasyid, Talbiah dan sebagainya yang boleh di download dari komputer ke dalam Pen Al Quran digital anda.

Apa yang anda bakal peroleh dengan Pen Al-Quran Digital ini?
1) Al-Quran, USB Cable, Pengecaj Bateri, Earphone
2) Pen Digital
3) Kad Fungsi Pen Al-Quran Digital
4) Koleksi Doa Haji & Umrah
5) Koleksi Doa Harian

Jom Miliki Pen Al-Quran Digital Sekarang!!

Dapatkan Pen Al-Quran Digital ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki.

Harga yang kami tawarkan ini amatlah luar normal. Hanya RM270 sahaja. Jika anda mendapatkannya di kedai-kedai luar sana, anda mungkin perlu membayar sehingga RM549 untuk seunit Pen Al-Quran Digital seumpama ini. Tetapi kini dengan RM270 anda dapat satu Pen Al-Quran Digital kami yang menjadi buruan setiap pengguna ketika ini.

PS. Pen Al-Quran Digital ini juga boleh anda jadikan sebagai hantaran perkahwinan, sumbangan kepada Masjid / Madrasah serta hadiah buat yang tersayang.

 
Berminat boleh hubungi saya di 0128844580 atau hasheena73@gmail.com
 
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s