Bagaimana shaklee membantu suami-suami yang merokok

Apa yang sesuai untuk mereka2 yang merokok? Supplemen shaklee ada penawar???? siapa ah yang tak sayang suami.. yer tak…. saya tahu nak berhenti merokok ni perlu kekuatan minda dan fizikal… hmm..ni bukan nak membebel pasal rokok yer.. ni saya nak share.. banyak2 vitamin Shaklee.. faveret suami kawan saya Cery adalah vitamin C…bermula dgn vitamin C…dah hampir 5thn.. yang lain2 Cery kasi la gak mcm alfalfa, lecitin, fiber.. tapi vitamin C suami dia suka… dia sendiri admit.. kuar kahak hitam bile mkn vitamin C lepas merokok…

cuba buat experiment ni…”masukkan sebiji Vit C Shaklee ni kedlm air yg berisi air putih + beberapa titik iodin (kalo dlm paru2,yg hitam ni nikotin)…. lepas tu kacau air dlm gelas tu… jadi jernih air dlm gelas tu… amazing..

jadi pada2 ibu2 diluar sana yang beli Trial Pack boleh add on another 30tabs of vitamin C for your hubby… kalupun dia tak smoking.. vitamin C yang extra ni utk ibu2 gak..sebab kalau anak kita demam..or kita flu..kita akan makan lebih vitamin C……dan kalau nak menjaga kesihatan kulit.. boleh mkn vitamin C lebih dari sebiji sehari gak… tak cukup 30biji dlm trial pek tu..hehe..

Purchase any trial pack and add on 30’s Vitamin C for only  RM18
atau …
sebotol (mengandungi 180biji) cuma rm84 (plus delivery and 15%discount)


sekilas fakta, Shaklee Sustained Release Vita-C 500mg was the first sustained-release vitamin C supplement to use all-natural plant gums and waxes to release pure, protection vitamin C gently and continuously. It’s made from all natural vitamin C sources (citrus fruits)..Functions of Vitamin C: –
  • membantu meningkatkan tahap sistem pertahanan badan 
  • Untuk kesihatan tulang, gusi, gigi serta juga struktur am badan. 
  • membantu memulihkan resdung dan bersin pada waktu pagi
  • membantu dalam proses pemulihan kudis dan luka
  • membina kalogen untuk kulit yang sihat
  • bertindak melindungi sel dlm serangan antioksidan
  • meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging 


Berminat hubungi saya di 012-8844580 atau email saya di hasheena73@gmail.com.

 
Credit dari ibuqiqi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s